Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************woensdag 21 december 2016

Uiltjesmuts

Koud was dat vandaag, he? De regen hing in de lucht, het was donker en kil. Ondanks dat het dan niet vriest is het beslist mutsenweer. Dit is een leuke!


Het patroon koop je via Ravelry - het bevat de beschrijving in 4 maten (Engels).
Met een breischema (gerstekorrels en kabels) moet je er zonder talenkennis ook wel uit kunnen komen :-)


4 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Dat kunt u zeker! neem een bol wol met 2 breinaalden en koop een boek"ik leer breien" (overal te koop) en voor je het weet heb je een zelfgebreide sjaal! Erg leuk om te doen, gewoon proberen,veel succes!

   Verwijderen
  2. Dat kunt u zeker! neem een bol wol met 2 breinaalden en koop een boek"ik leer breien" (overal te koop) en voor je het weet heb je een zelfgebreide sjaal! Erg leuk om te doen, gewoon proberen,veel succes!

   Verwijderen
 2. Gave muts. Ben helemaal gek van uilen en vind dit een leuk idee.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...