Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
maandag 27 juni 2016

Winnaars Give Away

Ben ik toch vergeten om dit weekend de winnaars te vermelden van de Brei- en Haaknaaldensetjes...
Maar deze zijn al wel bekend, hoor! Ik heb de kids laten kiezen (kennen toch niemand bij naam) en zij kozen willekeurig voor de Breinaaldenset: Kim Jacobs en de winnaar van de haaknaalden werd Petra van de Abbeele.
Beiden zijn Vlaamse lezers die regelmatig de winkel bezoeken, dus dit keer Belgische winnaars (goed voorbeeld doet goed volgen, misschien wordt het met de Rode Duivels dan ook nog wat!).

Winnaars, ik neem contact met jullie op!
We gaan uiteraard door voor de 20.000.000 :-)


13 opmerkingen:

 1. Van harte gefeliciteerd aan beide dames

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik kan me voorstellen Jeanet dat je dit even vergeten was op het blog te zetten, na je enerverend weekend. Leuk dat het deze keer Belgische dames zijn. Fijne dag nog en groeten van Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben helemaal blij met mijn prijs! Er zullen nog vele Zeeuwse knop pannenlappen en èvendoekjes volgen nu :-)
  Dankjewel Jeanet en Ali!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Winnaars, gefeliciteerd en veel plezier met de set. Jeanet, bedankt voor het bieden van een kans op deze mooie cadeaus.
  Op naar de 20.000.000.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Veel plezier ermee en proficiat gewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben zooooo blij met de naaldenset. Hartelijk bedankt! Voor je het weet heb je 20.000.000. En misschien komen we nog in juli met het breiclubje langs.
  Groetjes Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zaglądając tu zawsze wychodzę z uśmiechem , podziwiam i pozdrawiam cieplutko <3

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...