Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

zaterdag 11 juni 2016

Summer Song

Voor zomerse avonden buiten: deze mooie omslagdoek met de naam "Summer song".


Lijkt een beetje op de "Waiting for the Rain" (geef mij dan maar het zomerliedje), maar het kantpatroon is eenvoudiger en de kleuren maken het weer héél anders!Je kunt het patroon (Engels) kopen via Ravelry. Je kunt deze sjaal/omslagdoek prima maken van bijv. sokkenwol, voor de kleuren kun je je restjes gebruiken!

4 opmerkingen:

 1. Echt een superleuk patroon, kon ik toch maar weer breien!!!!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dat vind ik een heel aparte mooie sjaal zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. toevallig ontdekte ik deze ook vanochtend op Ravelry!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dank je wel voor het delen van dit mooie patroon! Ik vind het een echte zomershawl. Vooral de bovenste uitvoering vind ik heel mooi!
  Groetjes,
  Ann

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...