Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


donderdag 30 juni 2016

Nieuwe sokkenwolletjes van Arne en Carlos

Hier zat ik al heel lang op te wachten en eindelijk is het binnen! Ze hebben vast gewacht tot iedereen een enorme behoefte had aan sokkenwol - wat een timing :-)Kijk, hier word ik weer vrolijk van! 12 kleurtjes met verschillende effecten - maar typisch Arne en Carlos. Veelkleurig en vrolijk: nóóit meer grijze sokken aan :-)
Ik kreeg er zo'n vouw-maar-in-mekaar-kartonnen-kastje bij dat ik maar klem heb gezet tussen 2 andere kasten want anders kiept het om :-) Het barst nu uit zijn voegen van alle bolletjes.
Ook een paar voorbeeld-sokken zijn erbij maar die zijn nogal duidelijk met de machine gebreid, die laat ik alleen zien voor het kleur-effect, hoor!


Bestellen mag natuurlijk altijd, mail maar naar jaffari@zeelandnet.nl (even vermelden welke kleur - "bijv. bovenste rij, tweede van links") Ik kan wel 4 bollen tegelijk vacuumeren zodat het in een envelop verzonden kan worden (3,95 verzendkosten). De bollen kosten € 7,95 per bol = 100 gram/420 meter, genoeg voor een paar sokken tot maat 46.
Het garen is van de vertrouwde Regia-kwaliteit 75% wol/25% polyamide. 
4 opmerkingen:

 1. Mooie wol. Weer een ideetje om te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele mooie wolletjes maakten de mannen weer om leuke sokken mee te breien en dat babyvestje hieronder zou ik wel voor mezelf willen, leuk patroon!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. welk naald nummer wordt hiervoor gebruikt ?? kan het op 3??

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De meesten breien op 2½ maar 3 kan ook wel (ligt ook aan je hand van breien)

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...