Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


woensdag 8 juni 2016

Mooi!

Misschien (waarschijnlijk?) heb je ze ook al gehaakt: de Zeeuwse Knoop pannenlappen. Voor veel mensen is het de eerste keer dat ze haken in de tapestry/mochila-techniek. Als je googelt op deze techniek kom je vooral kleurige ontwerpen tegen. Maar tapestry haken kan er ook héél anders uitzien, en niet minder mooi!


Ook deze tassen zijn gehaakt met de tapestry-techniek en hebben een hele andere uitstraling.
Het patroon (Engels en Spaans met schema) kun je kopen via Ravelry. Ze zijn mooi!

Nog nooit met deze techniek gewerkt? Bij Wolplein vind je een prima uitleg!


O jongens, ik wil wel 300 worden.....

8 opmerkingen:

 1. Oh Jeanet......
  Deze kon ik ook nog niet,
  en nu ben ik verliefd.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooh, die zijn wel heel erg mooi. Zullen we samen 300 worden?
  Groetjes Madhurya

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn super, de techniek maakte ik nog nooit, maar 300 worden wil ik heel graag samen met jou en dan lekker lang en veeeeeeel handwerken!!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Jeanet
  Geweldig.
  O ik kom veel tijd tekort want ik wil teveel doen.
  Groetjes Leny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geweldig wat een leuke tassen. Ik heb net al op het punt gestaan om het patroon te kopen maar het is helaas met een PayPal account en daar heb ik geen zin in.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...