Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

dinsdag 7 juni 2016

Te laat....?

Soms komt een bestelling te laat. Deze lading unicat had ik gehoopt voor zaterdag binnen te krijgen, maar hij werd vandaag bezorgd!


Maar wat heet te laat???
Zaterdagmiddag stonden er nog maar 4 bolletjes en nu heb ik dus weer :-)'s Avonds binnen fotograferen is niet optimaal, de kleuren zijn in het echt veel mooier!
Inspiratie nodig? Klik even op het label Unicat en je komt vanzelf van alles tegen!5 opmerkingen:

 1. iets zegt me dat ze wel verkocht geraken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kleuren. Heb je die grijs met rosé nog? 2e rij vierde van links naar rechts? Groet Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Na mijn Duin-sjaal ben ik helemaal verkocht, m'n nieuwe bol ligt al te lonken :))) Eerst nog even wat afmakertjes, dan ga ik er mee aan de slag. Ik weet zeker dat het weer net zo'n feestje wordt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mail is verzonden. Groeten vanaf Mallorca
  Groet
  Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...