Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 20 juni 2016

10 miljoen!

Dit weekend bereikten we toch wel een opmerkelijke mijlpaal. Mijn blog (wat ik ook wel eens mijn verlanglijstje noem) is werd meer dan 10.000.000 keer bekeken sinds ik in januari 2012 begon te schrijven op blogspot. Huh? Tien miljoen?

In juli 1998 startten Ali en ik in onze winkel op de Markt in Arnemuiden. We namen deze bestaande winkel over en gingen verder met de verkoop van stoffen, fournituren en in de hoek stond een eenzaam wolkastje dat gevuld was met wat sokkenwol, wat bolletjes katoen en acryl. 's Zomers waren er weken dat deze kast niet eens werd aangeraakt...! Naast de verkoop waren we vooral druk bezig in het achtergelegen naai-atelier. Reparatie van kleding, stofferen van stoelen en banken, naaien van boot- en caravankussens, vernieuwen van ritsten in tenten voor campinggasten vanuit heel Walcheren en het maken van verkleedkleding voor kinderen. Dat doen we overigens allemaal nog steeds (want anders had ik die ruimte natuurlijk al lang ingepikt!!)Enkele jaren geleden ontdekte ik "blogs". Moest ik het voordien doen met eigen ideeën en een paar patronenboeken, nu ging er een wereld aan mogelijkheden voor mij - en onze klanten - open. Het borrelde en bruiste in mijn hoofd (eh, op een andere manier dan tegenwoordig, hihi!) en ik besloot zelf ook te gaan bloggen. Heerlijk! Blij dat ik Brei was geboren....
Ik kon klanten verwijzen naar patronen en ideeën zonder ze allemaal zelf te moeten maken, ik kon allerlei inspiratie doorgeven en ook klanten-van-verder-weg bereiken. Van het een kwam het ander.... het lezersaantal groeide gestaag en ook nieuwe klanten zochten eens op waar Arnemuiden nu precies eens lag. Al die jaren probeer ik jullie vrijwel dagelijks te voorzien van een nieuw idee.


Trouwe volgers en lezers zijn jullie! Want zo won ik door jullie de KreaDoe bloggerswedstrijd in 2012, en in 2015 bijna de titel Gezelligste Winkel, door jullie kregen we heel veel stemmen binnen voor de PZC Publieksprijs 2015 met het Boek Truien bij de Vleet en breiden jullie massaal de Zeeuwse Meebreideken. En niet te vergeten het geweldige Brei- en Haakfestival van 2 weken geleden. En dankzij jullie kreeg Miriam genoeg sponsorgeld binnen voor Kenia.

10 miljoen.... da's veel. Maar aan de andere kant is er ook veel niet veranderd, hoor! Tenslotte zijn 10 miljoen bloglezers nog geen 10 miljoen klanten, natuurlijk :-)
We zitten nog steeds in hetzelfde winkeltje - wel iets voller met wol - zijn we nog steeds met z'n tweeën aan het werk om ons inkomen bij elkaar te verdienen. Hoewel ik natuurlijk al lang niet meer alleen ben met een blog of facebook blijf ik het ontzettend leuk vinden om ideeën en inspiratie door te geven. Ik blijf nog even..... op naar 20.000.000 ?

We vinden deze mijlpaal natuurlijk wel iets om te vieren! We hebben een Luxe set rondbreinaalden van KnitPro (t.w.v. € 75,00) en een Tulip Etimo-haaknaalden-set (t.w.v. € 75,00) voor jullie uitgezocht.
 

Wil je kans maken? Schrijf dan op mijn blog (of evt. op Facebook) waarom je mijn blog volgt of waarom je bij ons je wolletjes koopt. Ik ben benieuwd naar de reacties - uiteraard hou ik me ook aanbevolen voor verbeteringen en suggesties). Geef even aan of je de haaknaalden of de breinaalden wilt winnen. 


238 opmerkingen:

 1. ik volg je blog met veel plezier, voor de ideetjes, de plannen, het verlanglijstje en de unicat....Ik kom eens per jaar naar de winkel en soms per post....ik ben dol op symphonie dus graag de breinaalden....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. 10 miljoen, dat is bijna net zoveel als er Belgen zijn :) want ook deze Belgische haakster leest heel regelmatig je blog, koopt heel graag Unicat en Noro en is ook al eens helemaal tot in Arnemuiden gekomen om jou te ontmoeten en je mooie winkel 'in het echt' te zien. Proficiat en doe zo verder zou ik zeggen, het is meer dan de moeite waard! En mocht ik de gelukkige winnaar zijn, dan graag de haakpennen. Bedankt. Inez

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw er zijn al een heleboel mensen hier op bezoek geweest, Gefeliciteerd.
  Maar je vindt hier ook zoveel inspiratie, er is zoveel moois te zien en het is hier gewoon gezellig. Mocht ik iets winnen dan zou ik heel blij zijn met de mooie haalnaalden set.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. oeps gereageerd met mijn man zijn naam, maar dat is vast niet erg

   Verwijderen
 4. Ik vind je blog geweldig! Ik doe regelmatig nieuwe ideeën op en heb er ook al een aantal van gemaakt. Aangezien de afstand een beetje te groot is ben ik geen regelmatige klant in je winkeltje, ( dat bezoek staat binnenkort in mijn agenda gepland ) maar heb ik al wel de uitstekende service kunnen ervaren door een paar bestellingen via fb. 😊 Ik kijk uit naar de nog vele volgende blogberichtjes en tot binnenkort!

  Groetjes uit België

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Beste Jeanet,

  Gefeliciteerd met 10 miljoen clicks!

  Ik lees je blog zeer regelmatig en waarom ... omdat dit blog net zo veel gezelligheid uitstraalt als jij en als je winkel! Altijd weer leuk om even bij je langs te komen. Ik heb al heel erg veel nieuwe ideetjes en inspiratie bij je op gedaan. Bedankt voor al de moeite die je neemt, elke - of bijna elke - dag een nieuw blogbericht met patronen, wolletjes etc. Respect, hoor!
  In je winkel kom ik helaas alleen in de vakanties.

  Groetjes,
  Marina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat gaaf! Dankzij jouw blog ben ik eigenlijk begonnen met haken! Ik heb nog geprobeerd terug te zoeken met welk patroon dat was, maar dat kan ik helaas niet meer vinden. Ik zou zeggen, ga zo door met mensen inspireren! Ik lees je blog altijd erg graag en volg je ook op Facebook.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. volg deze site al heel lang, je steekt er veel van op Groetjes Albertha

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wow, 10 miljoen! Het verbaast me niet, ik volg je blog al een paar jaar en ben een keer in je winkel geweest toen ik op vakantie in Zeeland was. Je blog is fantastisch, gezellig, leuk en .. informatief, veel van geleerd. Ik ben ooit bij toeval op je blog gestuit in mijn zoektocht naar mijn Zeeuwse voorouders en sinds die tijd volg ik je hier en op facebook. Leuke actie, die verloting, die haaknaalden zouden geweldig zijn. Op naar de 20 miljoen!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh Jeanet wat een aantal bloglezers heb je al bereikt!
  Maar das toch ook geen wonder, je schrijft ontzettend meeslepend en we leven allemaal mee met je wel en wee, kijken dagelijks uit naar je super gezellig geschreven blog en natuurlijk alle prachtige handwerkideetjes die je ons aan de hand doet.
  Voor mij als bloglezer ben je de absolute nummer 1 in blogland, geen wonder dat je al die prijzen in de wacht sleept.
  Dagelijks kijk ik uit naar je blog en vraag ik me af waar je toch al die tijd vandaan haalt om al je werk in 1 dag te proppen en dan ook nog te bloggen :-)
  Het meest bijzondere vind ik nog altijd dat je iedereen het gevoel geeft dat je alle tijd voor ons hebt, zelfs terwijl je winkeltje aardig vol loopt.
  Bijzonder ook dat ik nooit merk dat klanten ongeduldig worden als ze een poosje moeten wachten (in die enkele keer dat ik ook Arnemuiden eens opzoek).
  Dat was vooral ook te merken op het brei en haakfestival van een paar weken geleden, hoe geduldig men wachtte op de beurt.
  Enfin Jeanet, ik kan je wel een hele kalkoen toestoppen ipv een enkele veer, maar ik weet haast zeker dat alle bloglezers je alle goeds toewensen en je gewoon de verkoop gunnen van je wolletjes en men daarom van heinde en ver bij jou alles bestellen.
  Verder wens ik je veel leesplezier bij alle reacties die op deze blog zeker zullen komen!
  Oh ja, en mocht ik de gelukkige winnaar zijn, dan zou ik graag de haaknaalden set winnen :-)
  Groetjes Karla

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Zalig toch... Ik ben ooit per ongeluk op je blog gestoten, net zo rond de tijd ik zelf met de brei- en haakmicrobe werd besmet. Zo rond 2013... Ik heb hier al zoveel ontdekt! Verleden jaar was ik in zeeland en stond je winkeltje op mijn 'te bezoeken'- lijst. Helaas kwam er een ziek kind tussen. Ooit kom ik eens langs en neem ik een bolletje Unicat mee! Doe zo voort en verzorg jezelf! Proficiat! ( oh ja, de haaknaalden lijken me wel wat, de breinaalden heb ik al....) dikke zoen uit België

  BeantwoordenVerwijderen
 11. ik kom deze site vaak bezoeken, je steekt er veel van op, als je niet ergens uitkomt, is dit een super geweldig site, ik deel natuurlijk mee, voor die leuke haaknaalden set, geweldig , mag super graag haken en breien, en heb wel reuma dus met die haaknaalden set, wordt het dolle pret grrtjes Albertha

  BeantwoordenVerwijderen
 12. 10 miljoen! Wat een mijlpaal!! Ik volg je blog al geruime tijd en ik mis 'm echt als je een keertje overslaat. Niet erg, hoor, heel begrijpelijk, maar ik geniet gewoon van alle ideeën die je overal vandaan tovert. Toen we een paar jaar geleden op vakantie in Renesse waren, ben ik even naar Arnemuiden geweest om te neuzen en wat te kopen (uiteraard). Ook heb ik regelmatig mooie Unikats, waaronder de Afrikaanse, op de kop weten te tikken. Zo mooi!!! Jeannet, ga zo door, laat je niet op de kop zitten door negatieve reacties en blijf lekker jezelf!!!

  Lieve groetjes vanuit Nieuw- Vennep!
  Carole

  p.s. ik zou héél graag de rondbreinaalden willen winnen...

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik lees altijd graag je blog en zie zulke mooie dingen voorbij komen. Telkens denk ik dan, nu even niet, maar kan me toch niet inhouden en bestel dan uiteindelijk toch maar de wol. Unicat is mijn favoriet, maar ook het garen voor de CanCans vind ik heerlijk! Vorig jaar eindelijk in de gelegenheid geweest om jou in je gezellig winkeltje te ontmoeten. En mocht ik uitgekozen worden dan graag de haaknaalden. Ik wens je nog heel veel succes en blijf je volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik kom graag virtueel bij je winkelen, gelukkig kan dat, want Arnemuiden is een beetje te ver voor mij. Alhoewel ik wel een keertje langs kon komen toen we in de buurt waren. Wolletjes voelen en met eigen ogen bekijken is toch het leukste dat er is. Al moet ik zeggen, dat een bestelling nog nooit is tegen gevallen! Meestal laat ik iets eerst een poosje op mijn tafel leggen alleen al om er heerlijk naar te kijken en van te genieten. Ik brei én haak dus het zou mij niet uitmaken. Maar zo'n haaknaald zou ik wel heel graag eens willen proberen. Eens kijken of hij mij van mijn andere haaknaalden af kan krijgen! Ik hoop nog lang van je blog en winkeltje te mogen genieten.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Eerst van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal! Het is nog al niet wat,10 miljoen,dat zijn wel heel veel lezers. Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog niet zo lang je facebook site geliked hebt en zie je blog nu voor het eerst.Maar vanaf nu ga je je ook volgen! Leuk,ik wacht nu al met smart op je volgende blog.Maar heb eerst nog wat in te halen en dus begin ik maar gauw met lezen. Dank je wel voor deze leuke blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ik wens je allereerst een dikke proficiat met de 10 miljoen...
  Ik volg je blog al heel lang, zoals zovelen, ben ook vanuit Belgie jou en jouw winkel een bezoekje komen brengen... Ik ben dol op jouw blog verhalen , jouw enthousiasme en dol op Unicat :)
  Ik hoop nog heel lang te mogen genieten van jouw verhalen en garens..

  Liefs
  Marjo

  PS Ik hoef je niet te vertellen wat ik graag krijgen als ikk zou winnen... ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een geweldige prestatie 10 miljoen volgers,maar ergens niet zo gek als je ziet en lesst hoe jij vertelt over wolletjes patroontjes je familie en alles,zoleuk om een kijkje te mogen hebben in jouw drukke leven.Je schrijft met een heerlijke eerlijke humor. Geweldig ook als je bij jou iets besteld wordt het keurig verzorgd geweldig!!! En mocht ik winnen ik haak meer en vindt het iets leuker dan breien

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik wens je allereerst een dikke proficiat met de 10 miljoen...
  Ik volg je blog al heel lang, zoals zovelen, ben ook vanuit Belgie jou en jouw winkel een bezoekje komen brengen... Ik ben dol op jouw blog verhalen , jouw enthousiasme en dol op Unicat :)
  Ik hoop nog heel lang te mogen genieten van jouw verhalen en garens..

  Liefs
  Marjo

  PS Ik hoef je niet te vertellen wat ik graag krijgen als ikk zou winnen... ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Zoveel keer al? Ik heb nog wat in te halen lijkt me met mijn blog :-). Ik ben al heel lang trouwe volger van je blog en recentelijk ook op facebook. Waarom? Omdat je ons steeds weer blijft inspireren, leuke patroontjes voor ons zoekt, ideetjes en tips geeft, maar ook steeds weer nieuwe wolletjes zoekt, de ene nog mooier dan de andere die onze handen doen jeuken om ermee aan de slag te gaan! Waarom koop ik bij jou? Omdat jouw aanbod nu eenmaal heel anders is dan in België en veel gevarieerder en specialer en daar hou ik van en vind ik dan ook steeds weer de moeite om een uitstapje naar Arnemuiden te maken ervoor. Heel graag doe ik mee en zou ik de breinaalden willen winnen dan. Groetjes uit België van Hobbyrita!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Gefeliciteerd met deze mijlpaal. Je blog.werkt aanstekelijk, je hebt zelfs mij, een breister, aan het haken gekregen. Ga zo door! Enne, mocht ik winnen, graag een haaksetje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 21. ik volg je blog altijd met veel plezier en heb er al vaak patroon ideeen weggehaald .
  Hopelijk kunnen we je nog heel lang blijven volgen en ideeen van je krijgen fijne dag verder.
  Groet Elly van uit regenachtig Ulrum (groningen)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ik volg je met veel plezier, waar ik leuke ideeën op doe en daarna weer als een gek naar Arnemuiden rijd om wol in te slaan en weer heerlijk aan de haak ga met de wol die ik gekocht heb. Daarbij komt dat het altijd erg gezellig is in jullie winkel en heel behulpzaam geholpen wordt. Zou ik bij de gelukkige horen dan zal ik een gat in de lucht springen als ik de haaknaalden zou winnen �� Kan ik dan mooi mee aan de slag als ik 6-8 weken moet herstellen na mijn operatie. Ik zeg maar zo niet geschoten is altijd mis.

  Hoop dat ik nog jaren bij jullie winkel terecht kan en dat jullie het met veel plezier en overtuigen voorzetten zoals jullie nu ook doen. Jullie zijn 2 kanjers met een echt hart voor jullie zaak.

  Liefs Nath

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Wat een mijlpaal ������ Ik kijk bijna dagelijks even op je blog om te kijken wat voor leuke dingetjes en berichtjes je gepost hebt. Ik vind het leuk om je berichtjes te lezen en doe er vaak ideetjes op. Mijn garen kom ik dan bij je in de winkel kopen omdat de keuze reuze is en je altijd alle tijd hebt voor een goed advies, hulp en leuke patroontjes. Mijn haakverslaving is mede door je blog alleen maar erger geworden dus van mij ben je voorlopig nog niet af. Nogmaals van harte en nog vele jaren erbij ����

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Hi Jeanet, wat al een groot aantal lezers/volgers heb je bij elkaar weten te krijgen.Ik sneup met plezier hier ;)
  Je laat altijd leuke dingetjes zien zo leuk dat je altijd alles zou willen maken, maar ja... Vanuit Friesland laat ik weten dat ik als ik zou winnen ik kies voor de haaknaalden en wens ik je nog veel blog,-brei,- en haakplezier! groetjes Sjoukje

  BeantwoordenVerwijderen
 25. ik volg je blog omdat ik het leuk vindt maar helaas kan ik niet naar je winkel komen omdat ik niet in staat er voor bent daar ik in zuid holland [rotterdam] woont ,en een beroerte heb gehad .maar het wel alles mooi vind en nog haakt

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Ik volg je blog al een hele tijd ,bijna dagelijks kom ik kijken.En nu en dan vind ik een patroon heel leuk om maken,dan vooral sjaals.
  Je hebt zo'n mooie wolletjes die ik hier niet kan vinden en het bestellen gaat super.Veel succes nog en ik blijf je volgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Beste Jeanet,
  Ik volg je blog om verschillende redenen, eerst en vooral delen we de liefde voor het mooie handwerk, de passie van de visserstruien en het daarbij horende historisch erfgoed van Arnemuiden, ik geniet van de leuke ideetjes die je op je blog zet en de gezellige babbels. Lieve groetjes
  Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Hoi Jeanet, wat ontzettend leuk en van harte gefeliciteerd hier mee. Ik volg je al jaren en kom regelmatig in je winkeltje. Je geeft goed advies, leuke patronen en ideeën en je bent gewoon een gezellig mens, altijd in voor een babbeltje.
  Ik hoop dat je dit alles nog jaren mag blijven doen.
  Ik hoef niets te winnen hoor, ik geef je gewoon een dikke, wel verdiende pluim.
  Groetjes Hanneke

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Proficiat!
  Ik lees regelmatig jouw blog en kijk dan ook uit naar de prachtige modelletjes die je toont. Zeer inspirerend! Dank je wel hiervoor.
  Ik zou héééél blij zijn met de haaknaalden.

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Allereerst van harte gefelicteerd met deze mijlpaal, ik hoop dat er nog heel veel volgen. Je bent een super vakvrouw, weet overal raad op en het is ook nog beregezellig in je knusse winkel. Je inspireert menige vrouw ( en man) met je leuke ideeën. Het blijft leuk om naar Arnemuiden te gaan. Lieve groet uit Oost-Souburg

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Van harte gefeliciteerd met je mijlpaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Van harte gefeliciteerd Jeanet ! Wat een mijlpaal ! Ik ben 1 van de vele vaste lezers van nouw blog. Je hebt altijd leuke berichtjes en ideetjes en vooral de fotos van de nieuwe wolletjes inspireren ! Blijf nog maar lang doorgaan, daar worden VELE mensen gelukkig van :) ook zonder prijs had ik een berichtje geplaatst om je te feliciteren, maar mócht ik winnen dan héél graag de breinaaldenset 😇

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Een aantal jaren geleden hoorde ik over de visserstruien. Omdat mijn vriend van Walcheren afkomstig is leek het me een leuk idee om voor hem een trui te breien. Maar... ik vond nergens een patroon. Toen kwam Willem Alexander naar Middelburg en zag ik op een ander forum een tekstje van iemand : de koning kreeg een visserstrui van "mijn breiwinkeltje". Ik mailde dus gelijk om te vragen waar dat brei-winkeltje was. En zo kwam ik een week later in Arnemuiden terecht, op de Visserijdag dan nog wel. Gezellig druk was het. En o, wat een walhalla was het "brei-winkeltje". Draden en wolletjes die ik nog nergens gezien had, ik wist niet waar eerst te kijken. Bovendien werd er speciaal op vraag van mijn broer nog instant een shirt voor hem gemaakt met een vissersboot er op. Ik kreeg ook, ondanks de grote drukte, heel vriendelijk uitleg. En toen ik buiten stapte met een tas vol wol EN het patroon van de visserstrui dacht ik bij mezelf : hier kom ik nog!

  En zo zijn er intussen al een paar visserstruien van de naalden gegleden. Vorig jaar zelfs mijn eerste trui op rondbreinaalden. De fietstrui uit het boek Truien bij de vleet, want ook dat boek mocht niet ontbreken in mijn collectie.

  Ik heb ontelbare Erremuuse mutsen gebreid als sint en kerst kadootjes.
  Ook de zeeuwse knop pannenlappen blijken een succes.

  Ook het èvendoekje is een schot in de roos. Ik maakte het voor iemand die er heel erg blij mee was omdat het heel erg leek op het exemplaar dat haar moeder, die altijd klederdracht was, droeg. Voor mezelf heb ik de moderne versie gehaakt.

  En afgelopen zaterdag was ik dus weer in Arnemuiden. Om een pannenlappen pakketje, en om een "èvendoekje" pakket (de moderne versie). En ik zie me daar dus een prachtige shawl liggen... de Zeeland-shawl... dus ging ik buiten met nog een extra pakketje.

  Ik hou heel erg van de blog omdat ik altijd leuke ideetjes zie, en dingen die me naar de winkel lokken :-) Er staan gewoon de prachtigste creaties op.
  En ook in de winkel kijk ik mijn ogen uit aan wat er allemaal voor moois hangt en ligt. Dat geeft zo een zin om zelf aan het werk te gaan.

  O ja, en als ik win, wil ik graag de haaknaalden winnen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En ik vergat nog te zeggen dat ik allemaal Zeeuwse dingen brei en haak, maar dat ik Belgische ben :-)

   Verwijderen
 34. Wat leuk dat je een give away doet.
  Ik lees je blog elke dag.
  Als echte haakfan heb ik er al veel leuke ideetjes door gekregen of heb er mooie blogs door ontdekt.
  En ik volg je nu met extra belangstelling aangezien het ook in mijn hoofd sinds een paar jaar borrelt en bruist, en ik ook aan een kant weinig meer hoor.
  Daardoor voel ik mij, zonder dat jij dat weet, met je verbonden en kan de dingen die je daarover schrijft begrijpen.
  Ik vind het knap hoe je ondanks die handicap toch zo door kunt gaan met alles in en rondom je winkel.
  Ik hoop dat je ook nog lang doorgaat met het delen van handwerkideeën.
  Bedankt voor wat je al deelde de afgelopen jaren!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 35. Gefeliciteerd! 10 miljoen is echt een bijzondere mijlpaal.
  Ik volg je blog nog niet zo lang, maar geniet van al het moois dat voorbij komt en van de ideetjes.
  Breinaalden heb ik van mezelf, mijn moeder en een tante en de haaknaalden idem dito. Wil je alleen maar aanmoedigen, ga zo door!
  Liefs,
  Loes

  BeantwoordenVerwijderen
 36. Van harte gefeliciteerd! Al vaker mailde ik je dat ik het zo jammer vind dat je voor mij zo ver weg woont. Daarom vind ik je blog zo fijn. Voor de leuke ideeën en voorbeelden. Zo gezellig. Ik haak (en ik brei) graag dus zou ik zeggen nog lang doorgaan, gezien het aantal bezoekers moet dat gewoon. "Je voorziet in een behoefte" zullen we maar zeggen. Leve het internet.
  Fijne dag, groetjes, Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 37. Soms kom ik per ongeluk iets over jouw winkel en site tegen. Dan denk ik: Daar moet ik toch eens naar toe, of: Dat ga ik volgen. Vandaag ontdekte ik je blog opnieuw, en net op tijd. Over een paar weken ben ik in de buurt en ik hoop dat de winkel dan open is! Mijn verlanglijstje is in de maak! En eh, als ik een prijs win, dan graag de haaknaalden...

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Ik weet niet eens meer hoe ik ooit voor het eerst op jouw blog ben terechtgekomen. Misschien via een link op een ander blog, misschien kwam ik je toevallig tegen terwijl ik iets aan het zoeken was. Maar ik ben in ieder geval niet meer gestopt met lezen! Steeds zo leuk om te zien welke patronen en projecten je nu weer bij elkaar gesprokkeld hebt. En heerlijke foto's van mooie kleurtjes, wolletjes en werkstukken. Ik doe altijd weer inspiratie op. Nu alleen nog graag een linkje naar de bijbehorende pakketjes tijd... 😉
  Mocht ik als overgelukkige winnaar uit de bus komen rollen, dan zou je me super blij maken met de breinaaldenset. Maar ik ben ook al gewoon heel blij als je nog lang van die leuke blogstukjes blijft schrijven!

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Jee, dat is veel! Ik zag het al in het weekend, toen was je er bijna! Ik kom steeds bij je kijken omdat je zoveel inspiratie deelt! Ik woon te ver bij je vandaag om klant te worden en ik kan me ook heel goed voorstellen dat je die prachtige prijzen juist aan vaste klanten gunt en die zouden het wat mij betreft ook verdienen. En toch... laat ik hierbij weten dat die breinaaldenset mij echt prachtig lijkt. Ik ben dan ook een Breimeisje, hé, ook al haak ik ook veel :-) Ik hoop nog heel lang plezier van je blog te mogen hebben, want ik ben ook blij dat ik brei!
  Lieve groet en veel succes verder!
  Akkelien
  (debreimeisjes.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 40. Ook ik lees je blog iedere dag. De variatie is enorm en ik vind het ook super dat je de juiste wol bij het juiste patroon weet uit te zoeken. Met de brei- en haakdagen heb ik voor t eerst kennisgemaakt met je winkel. Het was er enorm druk maar volgende week met de vissersdagen ga ik in de herkansing want ik wil het allemaal nog eens goed bekijken om mijn gemak. Als ik aan een nieuw breiwerk toe ben zoek ik ook wel eens terug. Je hebt ook een handige index gemaakt. Sommige patronen liggen dan op mijn netvlies maar dan weet ik niet meer waar ik ze terug kan vinden. Door de index vind ik ze meestal dan wel snel terug. Ondanks ik wat verder weg woon vind ik het zeker de moeite waard heen en weer te rijden op een zaterdag.
  Groeten
  Monique Suijker

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Het is zo leuk om anderen te zien, die net zo gek zijn als ik op draadjes, bolletjes en lapjes... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 42. Dagelijks kijk en lees ik je blog, voor nieuwetjes over wol en patronen. ...Zo inspirerend!! Onlangs de winkel bezocht naar aanleiding van cursus Fair Ilse gegeven door Wieke, een aanrader!

  BeantwoordenVerwijderen
 43. Ja, waarom volg ik je blog? Het stelt me nooit teleur. Jij heb iedere dag wel iets te vertellen. De patronen die je laat zien zijn vaak mijn smaak. Je winkel is geweldig, jij ook, ik hoop deze zomer weer eens te komen daar bij jou in dat verre Arnemuiden. Blijf lekker zo doorgaan, op naar het volgende miljoen. Liefs, Marian Verburgt

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Je blog lees ik altijd en heb al mooie dingen gehaakt door inspiratie van je blog! Zou heel blij worden van dit mooie haaknaaldenset!

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Janet allereerst gefeliciteerd met zoveel fans !!!
  je hebt ze dubbel en dik verdient ...
  We zijn Zeeland fans en laat Arnemuiden ,nu in Zeeland liggen ....;
  dus soms loop ik in de zomer wel is binnen,voor een bol unicat of gewoon om de sfeer op te snuiven .
  Mijn man zet zich ergens op een terrasje ,of loopt even langs het water met de hond ,en laatst prees hij zich gelukkig ,waarom? Dat we niet in Arnemuiden wonen...hij zag het niet goedkomen ,dan kom ik nergens meer toe ,even naar de bakker of de slager wordt dan een verleiding om even bij Janet te stoppen ! en er liggen nu al overal "projectjes" van de blij dat ik brei blog ...
  dus tot deze zomer en voorlopig emigreren we dus nog niet :(
  enne die 20 miljoen kan geen probleem zijn ,alleen een kwestie van tijd !x

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Gefeliciteerd Jeanet en Ali! Voor mij betekent jouw blog even genieten van de kunst van het handwerken, je kijkje in je dagelijkse belevenissen, de uitdagingen waar je voor staat en inspiratie voor nieuwe werkjes. Jouw blog is voor mij een rustpuntje en gebruik ik om te mijmeren over ideeën. Ik deed en doe dat al jaren en zelfs nu ik in Zweden woon, ben je 'gewoon' mee verhuisd. Ik hoop dat je er nog lang mee door wilt/kan gaan. Met 10.000.000 is het wel duidelijk dat je volgers hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Gefeliciteerd natuurlijk. Waarom ik lees. Het is zo leuk om ideeen op te doen en ook gewoon te kijken want andere mensen maken. Ook zie ik graag wat voor kleuren combies er worden gebruikt want dat vind ik altijd lastig.

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Hoi Jeannet,
  super die 10.000.000 !!!!
  nou ik kom graag in je winkel, zo lekker dichtbij!
  Bedankt voor je vele advies en je leuke ideeën en voor de lekkere snoepjes namens mijn dochtertje ��
  en ik zou graag die haaknaalden krijgen...

  groetjes van Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Gefeliciteerd! Niet gek, dat je zoveel lezers hebt hoor. Het is namelijk heerlijk om al die leuke ideeën te zien en te bedenken of je die ook eens zult gaan maken en met welk garen dan. Het is enorm inspirerend!

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Gefeliciteerd met dit grote succes. Super.
  Afgelopen week nog het leuke patroon kimono vestje en garen ontvangen. Reacties zijn altijd enthousiast. Hoop dat je ons nog lang laat genieten van je inspiratie via je blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 51. Hallo Jeanet ik ben een paar jaar geleden he blog gaan volgen en raak daar telkens weer door geïnspireerd. Heb al een aantal ideeën daarvan gemaakt. Woon zelf in het oosten van het land maar ben toch al een paar keer in he gezellige winkel geweest. Heb zelfs al twee shawlen gehaakt van unicat die bij jou in de winkel hangen te pronken. hopelijk krijg je nog meer volgers en kijkers/kopers. Mijn voorkeur gaat wel uut naar het haken heb al zo lang niet meer gebreid. Succes groetjes van Els Eilander

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Schitterend in een woord geweldig Succes verder Gr Janke

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 54. proficiat volg je blog graag is tof en goed van stof
  met vele leuke ideen en patronen ,
  doe nog eens zoveel bijxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 55. Gefeliciteerd! Ik ben nog nooit in Arnemuiden geweest en dus ook niet in jullie winkel, maar natuurlijk staat dat nog wel op mijn to-do-lijstje. Beetje moeilijk als je elke dag in Amsterdam werkt, dat wel. Bijna elke dag bezoek ik deze blog ter inspiratie en als een momentje ter ontspanning. Ga zo door! Groeten van Miriam
  (o ja, rondbreinaalden zou geweldig zijn, ik heb er maar een paar)

  BeantwoordenVerwijderen
 56. Leuk hoor zoveel fans. Ik kijk eleke dag even om ideen op te doen.
  Je zou me blij kunnen maken met de haakset.

  BeantwoordenVerwijderen
 57. Leuk hoor zoveel fans. Ik kijk eleke dag even om ideen op te doen.
  Je zou me blij kunnen maken met de haakset.

  BeantwoordenVerwijderen
 58. Met plezier lees ik je blogs. Sinds afgelopen winter "verslaafd" geraakt aan haken (zo als je weet)!!! Daarom lijkt het me erg leuk om de haaknaaldenset te winnen!! Succes met bloggen en tot gauw in jullie gezellige winkel!!! Gr Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 59. Gefeliciteerd Jeanet met dit enorme succes. Ik geniet altijd enorm van je blogs. Ik doe er veel ideeën op, verlekker me aan de foto's en kwijl bij alle mooie garens. Ik zou zo naar Arnemuiden willen verhuizen om wekelijks je winkel te bezoeken en mee te doen aan alle activiteiten in je dorp. Ik deel je passie voor handwerken en net als jij heb ik ook de HBO-V gedaan, korfballen mijn kinderen en ben ik ben ik ook veel bezig in moestuin en met koken en bakken. Veel raakvlakken dus. Dat maakt je blog ook zo herkenbaar. Ga vooral zo door! Oh ja, mocht ik iets winnen, dan graag de breinaalden.

  BeantwoordenVerwijderen
 60. Gefeliciteerd, geweldig dat je dit bereikt hebt. Ik lees je blog altijd met veel plezier. Soms koop ik garen en een patroon bij je. Niet in de winkel, Uithuizen (Groningen) is een beetje ver weg voor een bezoekje. Maar de bezorging via de post is altijd perfect. Ik hoop nog vele blogs van je te mogen lezen. Rondbreinaalden zou ik graag willen winnen. Veel succes.

  BeantwoordenVerwijderen
 61. Hoi Jeanet, jemig de pemig....10 miljoen bezoekers op je blog.
  Kan ook niet anders, wie je ook spreekt, apt, mailt of weet ik veel wat je tegenwoordig nog meer kan, die weet welk blog je schrijft. De ideeen die je aandraagt, de inspiratie die je spontaan laat opwellen bij de mensen, echt ongekend!
  Om jou te ontmoeten in de winkel, breicafe, haakfestival is ook een feestje, hoe druk je het ook hebt, altijd een aardig woord, chapeau!
  Voor mij is de winkel in Arnemuiden echt een snoepwinkel op het gebied van de Unicat, wat een prachtig garen is dit! Breien of haken, ik doe het er graag mee.
  Ik hoop nog lang van je blog te Mogen genieten en bij tijd en wijle in je winkel te belanden (bijv. as zaterdag weer)om weer een bolletje Unicat mee te nemen.
  O ja mocht ik in aanmerking komen om iets te winnen, dan graag de breinaalden :-)
  Groeten Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 62. Gefeliciteerd! Wat een succes, ik hoop dat je nog lang zal blijven bloggen, want het is altijd gezellig om te lezen en ik doe ook inspiratie op. Soms teveel, dan begin ik weer aan iets nieuws, terwijl het andere blijft liggen ;)
  Ik brei altijd en overal dus als ik win, graag de breinaalden!

  BeantwoordenVerwijderen
 63. Hoi Jeanet,

  Allereerst gefeliciteerd met je 10 miljoenste. Bedankt voor al je inspiratie en ook dat je me al 2 keer in het zonnetje hebt gezet.
  Ga zo door!
  Graag doe ik mee voor de haaknaalden.
  Groetjes,
  Chris

  BeantwoordenVerwijderen
 64. Hoi Jeanet,

  Allereerst gefeliciteerd met je 10 miljoenste. Bedankt voor al je inspiratie en ook dat je me al 2 keer in het zonnetje hebt gezet.
  Ga zo door!
  Graag doe ik mee voor de haaknaalden.
  Groetjes,
  Chris

  BeantwoordenVerwijderen
 65. Hoi Jeanet,

  Allereerst gefeliciteerd met je 10 miljoenste. Bedankt voor al je inspiratie en ook dat je me al 2 keer in het zonnetje hebt gezet.
  Ga zo door!
  Graag doe ik mee voor de haaknaalden.
  Groetjes,
  Chris

  BeantwoordenVerwijderen
 66. Gefeliciteerd met deze enorme mijlpaal. 10.000.00 dat is niet niets, ik hoop dat er nog heel veel lezers jouw blog zullen weten te vinden. Ik volg je blog dagelijks en kijk ook terug in blogs die je in het verleden hebt geplaatst, om zo inderdaad ideeën op te doen. Zelf al een aantal keren Unicat bij je besteld. Jeanet ga zo door, dan komt die 20.000.000 er vanzelf. Ik doe een poging voor de haaknaalden.

  Groet,

  Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 67. Gefeliciteerd Jeanet! Ik kijk regelmatig op je blog vanwege de leuke patronen en ideetjes en ook om de gezellige manier van schrijven.
  Ik heb ook al diverse patronen gebruikt. En ben zelfs (door het blog) al een keer in je winkel geweest en dat vanuit de Veluwe. Ik ga graag voor de haaknaalden.

  BeantwoordenVerwijderen
 68. Ik volg je blog vooral vanwege de variatie aan ideeën ( en de berichten met de nodige zelfreflectie 😉 En zonder pretentie). Gewoon een dagelijkse dosis inspiratie. Volgens mij is jouw blog ook voor mij de eerste kennismaking met bloggersland geweest en de ideeën die je daar tegenkomt ... En dat op basis van een simpele Google-actie .... Ga zo door! Graag doe ik mee voor de haaknaalden. Groet, Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 69. Natuurlijk doe ik mee voor de rondbreinaaldenset. Al jaren, lees ik jouw blog met veel plezier. Ben 1 keer in jullie winkeltje geweest. 2015.
  Het is voor ons uit het hoge noorden erg ver weg. Nog veel succes met de winkel en het bloggen

  BeantwoordenVerwijderen
 70. Natuurlijk doe ik mee voor de rondbreinaaldenset. Al jaren, lees ik jouw blog met veel plezier. Ben 1 keer in jullie winkeltje geweest. 2015.
  Het is voor ons uit het hoge noorden erg ver weg. Nog veel succes met de winkel en het bloggen

  BeantwoordenVerwijderen
 71. Was für eine schöne Geschichte!

  Herzlichen Glückwunsch zu eurem großen Erfolg mit eurem Geschäft und natürlich auch mit deinem Blog :-).
  Ich bin Deutsche und verheiratet mit einem Veenendaaler, dadurch verstehe ich Holländisch. Durch 100Farbspiele bin ich auf euch gekommen und verfolge seitdem den Blog und deine Facebookseite aus dem fernen Saarland.
  Und ich glaube, demnächst werde ich den wunderschönen Zeeland-Schal stricken.

  Mach weiter so, liebe Jeanet!

  Groetjes vanuit Duitsland
  Karin

  P.S. Ik schreef liever in het Duits, want ik heb nooit geleerd nederlands te schrijven. Spreken is veel makkelijker ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 72. Allereerst proficiat met deze mijlpaal. TIEN MILJOEN dat is niet niks, supergoed.
  En dan wilde je weten waarom ik je blog lees en bij jou garen koop. Dat is eigenlijk vissen naar complimentjes. Net als jijzelf bruist en borrelt je blog van ideeën en inspiratie. Heerlijk om te lezen, te onthouden en op een of andere manier wat mee te doen. Blijf dit vooral doen, alsjeblieft.
  En je garen? Nou helaas is Arnemuiden wat ver weg voor mij, ik woon in Limburg. Maar soms dat wil ik toch dat garen dat ik bij jou zag. Zoals bv. voor de Sonnensegel sjaal. Prachtige zijde en schitterend verloopgaren. Hier zijn ook wel garenwinkels, maar ze zijn niet dik gezaaid. En dan hebben ze natuurlijk nét niet wat jij laat zien. Maar gelukkig hebben we tante Pos nog, en kan ik bestellen. Jippie. En bij die bestelling zat ook nog een flink potje superservice. Dankjewel.
  Dus daar zijn de veren die ik je wil geven. Complimenten zat?

  BeantwoordenVerwijderen
 73. Hallo Jeanet, Gefeliciteerd met je 10 miljoenste click!!
  Bijna elke dag kijk ik of er weer iets nieuws is...een idee, een patroon, een verhaaltje enz...
  Heeeeeel veel patronen zijn al in een aparte map vergaart om 'ooit'een keer gemaakt te worden.
  EN zoek ik iets speciaals???? Dan zoek ik gewoon op je blog naar wat ik wil.
  Heel veel succes verder en hopelijk ga je nog een hele poos door....
  Liefst naar de 30.000.000 of meer natuurlijk Hihi..
  Groetjes, Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 74. Gefeliciteerd met behalen van de 10 miljoen. Is gewoon super, dat betekend toch heel veel als je dat haalt, naar mijn mening.
  Ik ben bij jou terecht gekomen via Astrid, ze zei je moet eens naar Atelier Jaffari gaan.
  Tot heden geen moment spijt gehad, heb zelfs mijn vriendin uit Roosendaal ook besmet om bij jullie spullen te kopen.
  Heel veel assortiment, altijd openhartig ontvangen, goede uitleg, niks is teveel. Klant is koning bij jullie, toppie.
  Altijd als we komen nemen we weer andere wol of patronen mee, het is een verslaving geworden.
  Succes verder met je atelier en je blogs.
  Ik kijk er altijd naar uit, vind het fijn om te lezen en goede uitleg.
  Groetjes Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 75. Gefeliciteerd met deze mijlpaal! Wat leuk zeg! Wat gun ik jullie die 10 miljoen klanten toch ook! Ik kom een aantal keer per jaar in jullie winkel en vergaap me dan aan al dat moois wat er te zien is. Zowel aan de bolletjes als de gemaakte dingen. Ik ken jullie winkel via je blog. Dat volgde ik een poosje.. en toen viel het kwartje dat jullie in de buurt zitten (ben import-zeeuw). Ik kom graag in je winkel, gewoon om rond te kijken, maar ook voor een kletspraatje. Als ik ergens vragen over heb, weet je 100% het antwoord..en dat is ook fijn. Vorig jaar op je haakdag was het al leuk, en dit jaar was het super! Ik kom een volgende keer zeker weer! Ik vind het fantastisch dat jullie dit familiebedrijf zo runnen, en ik gun jullie alle goeds! Mocht ik iets winnen, dan ben ik blij met beide. Zet weer aan om iets nieuws te proberen (breien) haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 76. Elke dag even likkebaarden van al dat moois. Helaas ontbreekt de tijd om veel met de ideeën te doen, maar geniet er toch heel erg van. Taak of breinaalden, beide gebruik ik regelmatig, dus dat maakt niet uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 77. Allereerst gefeliciteerd. Wat een mijlpaal! Ik lees je blog graag en heb al heel wat ideetjes ervan opgepikt. Af en toe bestel ik draad. Eerlijk gezegd om sentimentele redenen. Als klein meisje kwam ik vaak in zeeland omdat een broer van moeder er woonde en ik herinner me nog die hele grote moestuin met de lekkerste aardbeien van de hele wereld. De kinderen waarmee ik speelde en die zo raar praten! En dat ene jaartje dat ik in Zeeland woonde en werkte. Die keer dat iemand
  in Arnemuiden uit de trein stapte en haar viool vergat en dat ik in Goes dat kostbare instrument aan de stationschef kon geven!

  BeantwoordenVerwijderen
 78. Waarom ik jou Blog volg. Omdat je heerlijk kunt schrijven over je wel en wee. Je zeer creatief bent en dat graag met ons wilt delen ,ik geniet elke keer weer en raak soms niet uitgekeken. Je ging ook de uitdaging aan met de Zeeuwse meebrei deken een groot succes. De zeeuwse sjaal van Riet die met ons deelde ik brei hem graag. Ja zo kan ik nog wel even door gaan .je bent een.kanjer ik hoir je zeggen ik doe het nuet alleen. Ook je achter ban zijn kanjers. PS. Als ik wat win is dat voir mijn schoonzus ze heeft de spierziekte FSHD en kan nu moeilijk met pennen breien en zou graag met de rondbreinld aan de gang gaan maar ze us er voor aan het sparen want goedkoop zijn ze niet . Liefs en ga zo door Katja uit Bayern xx

  BeantwoordenVerwijderen
 79. Wat mooi...zoveel volgers. Maar ja als je leuke dingen plaatst op een blog dan gaat dat zo een vogelvlucht nemen. Want dat die je telkens weer...nieuwe leuke dingen...die ik soms opsla en bewaar en soms zelfs echt maak. Maar het lezen van je blog en het snuffelen in de ideeën alleen is al de moeite waard om je te volgen. Ga zo door.

  BeantwoordenVerwijderen
 80. Wat mooi...zoveel volgers. Maar ja als je leuke dingen plaatst op een blog dan gaat dat zo een vogelvlucht nemen. Want dat die je telkens weer...nieuwe leuke dingen...die ik soms opsla en bewaar en soms zelfs echt maak. Maar het lezen van je blog en het snuffelen in de ideeën alleen is al de moeite waard om je te volgen. Ga zo door.

  BeantwoordenVerwijderen
 81. Gefeliciteerd! hartstikke verdient. ik vind je blog heerlijk geschreven, niet te lang en met altijd wel iets interessants, herkenbaars of amusants. ik ben ook blij dat ik brei (en haak) al doe ik wel lang over mijn projecten maar dat geeft niet ik geniet. en ik weet dat steeds meer mensen je zullen vinden en met plezier je blog lezen. geniet ervan! en mocht ik zo'n mazzel hebben dan vind ik die rondbreinaalden echt geweldig. <3 hartelijke groetjes, Indiya Salmer

  BeantwoordenVerwijderen
 82. Wat een mijlpaal, maar ik snap dat goed. Elke dag weer een stukje inspiratie op jouw blog. Zo leuk, ik geniet er van. Leuk dat je er een weggevertje voor organiseert om dit te vieren, als ik zou winnen lies ik de rondbreinaalden. Veel succes met bloggen en met jouw winkel!

  BeantwoordenVerwijderen
 83. Heerlijk om je passie beloond te zien! Ik lees je inspirerende blogs niet dagelijks maar vind ze steeds inspirerend.Heb ook genoten tijdens het Haak en Brei-festival. Bij elk breiwerk dat ik maak ga je even door mijn gedachten �� door de prachtige steekmarkeerders.

  BeantwoordenVerwijderen
 84. Wow wat een aantal!!
  Gefeliciteerd!

  Zelf kom ik ook elke dag even bij je kijken,
  en regelmatig krijg ik inspiratie van je garens en je patronen die je deelt.

  Ik weet nog dat we eerst blogde op de zeelandnet-communitie,
  leuk voor de Zeeuwse lezer maar een ramp om het overzichtelijk te houden.
  Dan is blogspot toch gebruiksvriendelijker ;)
  Ik weet dat je heel lang dubbel hebt geblogd, misschien nu nog steeds?
  Wat een werk moet dat zijn (geweest)

  Maar genoeg gemijmerd op naar de toekomst,
  op naar de volgende 10 miljoen!

  BeantwoordenVerwijderen
 85. Omdat je zo verschrikkelijk gezellig blogt! Alsof ik bij je aan de keukentafel zit (klinkt misschien een beetje onaardig, maar zo is het niet bedoeld - bij ons thuis was de keukentafel het gezelligste plekje van het hele huis!)... wat een verhaal zit er achter jullie blog, zeg, dat wist ik helemaal niet!!
  (ik brei niet - grappig, want ik lees al best lang je brei-blog... maar voor hakers zoals ik zit er ook altijd wel wat bij! )

  BeantwoordenVerwijderen
 86. Gefeliciteerd met al die blogs. Ik kijk iedere dag omdat je altijd leuke dingen laat zien en leuke dingen schrijft. Ook het feit dat er (bijna) dagelijks een blog is vind ik fantastisch. BLIJF BLOGGEN! Hartelijke groeten, beerta.

  BeantwoordenVerwijderen
 87. Gefeliciteerd met al die blogs. Ik kijk iedere dag omdat je altijd leuke dingen laat zien en leuke dingen schrijft. Ook het feit dat er (bijna) dagelijks een blog is vind ik fantastisch. BLIJF BLOGGEN! Hartelijke groeten, beerta.

  BeantwoordenVerwijderen
 88. Hoi hoi, al van jongs af aan altijd in de weer geweest met haak-, naai- , maar vooral breinaalden. Nu net n veertiger, en verbaasd dat de massa's de laatste paar jaar pas ontdekken dat breien niet suf hoeft te zijn. Wisten we allang, toch? Door de blogs en communities wordt het gewoon wat meer gemeenschappelijker. Dus, voor de brei- en haakpromotie: ga zo door!

  BeantwoordenVerwijderen
 89. WoW, zoveel.... Ik volg je blog al heeeel lang en een paar weken geleden eindelijk ook de winkel in het echt gezien, meteen wol mee genomen voor de Zeeuwse shawl. Ook de andere bolletjes mogen bewonderen en dank zij je fijne uitleg "durf" ik nu ook wel via de mail te bestellen. Als ik ideeën op wil doen ga ik meestal even je blog bekijken en zo kom ik bij mooie patronen. Mocht ik een kans krijgen om te winnen dat maak je me blij met de breinaalden of de haaknaalden.... ik laat me verrassen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 90. Een dikke proficiat met het behalen van deze mijlpaal...... 10 miljoen.....wat ontzettend veel....... Maar wel logisch, en dik verdiend: (bijna) elke dag een gezellige blog over en met (teveel) leuke creatieve uitingen , het wel en wee van jullie gezin en jullie winkel.... Enz enz
  Door jouw blog ben ook ik , zoals zovele anderen, helemaal tot in Arnemuiden verzeild geraakt......daarvoor was het alleen een plaats langs de snelweg op weg naar Middelburg en/of de Walcherse kust ;-)
  LIeve Jeanet, ik wens jou nog veel inspiratie toe voor je volgende blog berichten, en op naar de 20 miljoen viewers !

  BeantwoordenVerwijderen
 91. Hoi Jeanet,
  Van harte gefeliciteerd! Dat is een mijlpaal wat vraagt om een voortzetting. Jouw verlanglijstje-blog = mijn verlanglijstje bucketlist! Ik heb al heel wat succesvolle projecten via jouw blog uitgevoerd: de vleermuissjaal, pinguinpop, muziekmuts, ahoysokken oa. Het is jammer zo ver weg maar als ik de breinaalden set win, dan kom ik hem ophalen in Arnemuiden!
  Vriendelijke groeten,
  Rian

  BeantwoordenVerwijderen
 92. Hoi Jeanet
  Ik volg je al weer een paar jaar, wordt blij van je verhalen.
  Geïnspireerd door de foto,s en door de prachtige garens.
  Heb door jou Unicat garen leren kennen en ben erg blij dat je het voor me op stuurd erg snel en super correct.
  Heb persoonlijk kennis met je gemaakt in je winkeltje wat ik super leuk vond.
  Maak mensen hier in Brabant weer enthousiast over jou blog en je winkel.
  Erg leuk om hier de unicat kleur voor Miriam hier bij een aantal mensen aan te prijzen, en dan te lezen dat ze het leuk heeft gehad.
  Hopelijk kan ik nog vaak over je winkel lezen, en nog vaak garen bij je bestellen of persoonlijk ophalen.
  Een lieve groet Leny

  BeantwoordenVerwijderen
 93. De unicat daar begon het voor mij mee. Direct gevolgd door de super service die je verleend! Je stuurt de bollen gewoon op zonder eerst om betaling te vragen! Ik was helemaal perplex! Een bezoek aan je winkel zat er nog niet in maar staat wel op mijn verlanglijstje. Ook heb ik diverse patronen van je gemaakt. Elke keer weer prachige ideeen en patonen.
  Voor mij als ik mocht winnen graag de breinaaldenset. Deze heb ik niet dus een fijne manier om er kennis mee te maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 94. Hoi Jeanet
  En als ik de haaknaalden win kom ik ze gezellig bij je op halen.
  Groet Leny

  BeantwoordenVerwijderen
 95. Wow wat veel. Als ik de kans krijg als ik in Zeeland ben. Kom ik graag bij jouw in je gezellige winkeltje. Omdat ik vind dat je een gezellig winkeltje hebt en je mooie wol verkoopt. En om de bollen unicat.

  BeantwoordenVerwijderen
 96. Gefeliciteerd met je mijlpaal, volg je blog aan een behoorlijke tijd. Ik haal er leuke patronen en ideeen vandaag, maar het zijn zoveel leuke dingen dat ik gewoon niet meer weet wat ik moet kiezen...Ik woon een beetje te ver weg om wol bij je te kopen, maar je blog volgen is minstens zo leuk.
  Ik hoop op 10 miljoen voor je want je blog is gewoon weg SUPER

  BeantwoordenVerwijderen
 97. En de haaknaalden zou ik wel eens willen proberen om me echt te overtuigen dat ze beter zijn dan de Clover Amour

  BeantwoordenVerwijderen
 98. Allereerst Gefeliciteerd. Een super aantal. Ik volg je blog al aardig lang. Ik heb het ooit bij toeval ontdekt en doe heel veel ideeën bij je op. Ik brei al vanaf mijn 7e of zo. Heb het van mijn lieve moeder geleerd, die helaas mijn breikunsten niet meer kan zien. Zelf heb ik het op de lagere school van mijn kinderen aan andere kinderen geleerd. Super leuk, en als ik me niet vergis heb ik van jouw blog ideeën gehaald voor de kinderen.
  Ik hoop dat je nog lang door gaat en ons nog van vele leuke inspirerende ideeën voorziet.
  Mocht ik winnen dan ga ik zoals je waarschijnlijk wel verwacht na mijn verhaaltje voor de breinaalden ��

  BeantwoordenVerwijderen
 99. Hoi Jeanet,

  de blog volg ik voor de inspiratie, de kleine inkijk in je prive leven en de leuke patronen.
  Winkelen is via Ans (ik ben 1 van haar breimeisjes ;-)) of bij een gelegenheidsbezoekje aan je winkel. Waarom? Omwille van de hartelijkheid, je toewijding en enthousiasme en je klantvriendelijkheid (je denkt mee, doet niet moeilijk over retourneren of ruilen) enz enz.

  Gefeliciteerd met dit aantal en ik hoop echt dat er nog meer mensen ook daadwerkelijk bij je kopen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 100. Wow, dat is echt veel! Maar je hebt dan ook een ontzettend fijn blog om te lezen, te volgen en inspiratie op te doen. Want ook voor mij is het internet een grote bron van inspiratie. En ieder patroon of idee kun je aanpassen naar je eigen smaak. Maar het is gewoon heerlijk om al dat moois te bekijken. Helaas woon je voor mij te ver weg (andere kant van het land, lees: Groningen) om even langs te gaan om je in het echte leven te ontmoeten en jouw mooie winkel te bewonderen met al zijn schatten. Maar het leuke is dat zo'n blog je dan toch weer wat dichterbij brengt.
  (keuze: breinaalden)

  BeantwoordenVerwijderen
 101. Hoi Jeanet!
  Ik volg je blog elke dag! Zo leuk! Ik heb net zo als jij absoluut geen tijd om al die ideeen uit te voeren.
  Vooral het unicatgaren dat je verkoopt vind ik mooi spul.
  Alleen een beetje jammer dat je zover weg woont....ben met de trein bijna 4uur onderweg....
  Dus dan maar weer een doosje of een enveloppe met garen over laten komen!
  Ik hoop dat je doorgaat totdat je 100 miljoen kijkers en kopers krijgt!
  Hartelijke groet,
  Marielle
  O ja...ik brei het liefst....maar haken is ook leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 102. Ik ben op jouw blog gekomen doordat ik een mooi verloop garen zocht en ik dol ben op stola's. Zo kwam ik dus jouw blog tegen en ik was gelijk verliefd op de bollen verloop garen. Mijn oma woont niet vee van jullie vandaan en toen ik daar vorige zomer een week was, ben ik dan toch nog jullie winkel gekomen. En wat een heerlijkheid, echt heel gezellig. Ik kwam daar ook mensen tegen uit de omgeving van Dordrecht. Jij dacht nog dat ik even heen en weer was gekomen om naar de winkel te komen. Dat was helaas niet zo. Maar als ik binnenkort weer eens in het Zeeuwse ben, kom ik zeker weer eens langs! Heel veel succes met alles en ga zo door! Je hebt vele fans ��

  BeantwoordenVerwijderen
 103. Het is altijd zo gezellig bij je, helaas ben ik nog nooit bij je in de winkel geweest. We wonen zover uitelkaar. Misschien dat ik dit jaar tijdens mijn vakantie bij je kan binnenwippen. Ga vooral zo door met je " kom gezellig binnen" houding.

  BeantwoordenVerwijderen
 104. Elke dag kijk ik hier eventjes en een aantal van de ideetjes heb ik al gemaakt, maar nog lang niet alles! Dat zal ook wel niet gebeuren want wat is er veel!! Fijn dat men het ook weet te waarderen gezien het grote aantal mensen dat hier dagelijks komt. Het is je zo gegund!
  Ik heb net een aantal weken geleden mijn eerste rondbreinaald gekocht en dat bevalt me beter dan ik had verwacht. Als ik dus zou winnen dan ga ik voor dat setje.

  BeantwoordenVerwijderen
 105. Lieve Jeanet, wie had dat gedacht, toen je met jouw blog begon? 10 miljoen lezers! Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal, en nog vele leuke, leerzame en creatieve ideeën, patronen, garens en verhalen! ♥ Johanna

  BeantwoordenVerwijderen
 106. Hallo Jeanet,
  ik wist nauwelijks wat een blog was, tot ik op het Breiplein van KreaDoe 2012 assisteerde en jij de blogprijs uitgereikt kreeg. Vanaf dat moment was het raak en nam ik elke dag een kijkje. Wat mij steeds treft is, naast je geweldige selectie van allerlei patronen, de persoonlijke noot die je steeds weet te raken in de herkenbaarheid van de dagelijkse problemen. Je draait er niet omheen, het is allemaal niet zo gemakkelijk, maar je bent zo heerlijk positief ingesteld! Deze mijlpaal is een felicitatie waard voor jullie als gezin, maar ook voor jouw hulptroepen. Ik hoop dat je gezondheidsproblemen snel kunnen worden bijgestuurd!

  BeantwoordenVerwijderen
 107. Van harte gefeliciteerd met dit jubileum! Ik volg je blog omdat het zo vrolijk en vol inspiratie is, daardoor probeer ik ook dingen uit als sokken breien. Na de verhuizing ben ik nog steeds mijn breinaaldenkoker kwijt, dus ik ga voor de breinaalden!

  BeantwoordenVerwijderen
 108. Van harte gefeliciteerd met het bereiken van dit enorme aantal bezoekers. Maar dat is natuurlijk ook logisch. Je blogs zijn boeiend, lekker makend wat betreft patronen en ook open over hoeveel energie dingen soms kunnen kosten. Maar bovenal is er de vreugde van het dingen maken, of die nu gebreid of gehaakt worden. En niet te vergeten, de goede en snelle service. Helaas kan ik niet zomaar even aanwippen. Daarvoor is de afstand tussen Enschede en Arnemuiden te groot, maar mocht ik ooit die kant uitkomen, dan staat een bezoek aan jouw winkel op mijn programma bovenaan! Ik wens je nog heel veel plezier, met je blog, je winkel en goede tijden met je gezin.

  BeantwoordenVerwijderen
 109. Van harte vanuit het hoge Noorden. Ook al woon ik niet 'om de hoek', als ik iets bij je bestel is het binnen no-time hier in huis. Fantastisch inspirerend blog, niet alleen over je vak (want dat is het) maar ook omdat je ook gewoon een lief mens bent en ons ook laat delen in de wereld áchter de schermen.
  Mocht ik er uit worden gehaald.....dan graag de breinaalden.

  BeantwoordenVerwijderen
 110. Van harte gefeliciteed met het behalen van deze mijlpaal :) Daar is veel werk voor verzet, het is niet vanzelf gegaan. Bedankt dat je ons (bijna dagelijks) van nieuwe inspiratie voorziet.
  Ik waag ook een gokje,mik ga voor de haaknaalden en dat we nog maar heeeeeel lang van je blog mogen genieten, groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 111. Wat een mijlpaal, geweldig daar doe je het toch voor. Doordat ik naar aanleiding van een tip van mijn collega, je op FB volg, kwam ik nu op je blog terecht. Ik kan dus nog niet zo heel veel over je blog vertellen, maar ik kom zeer zeker terug. Op FB zie ik regelmatig patroontjes en ideeën langs komen die mij erg aanspreken, het getuigd van een creatieve geest met gouden handen. Zelf ben ik ook graag creatief bezig en probeer in graag nieuwe dingen uit. Daarom past je FB pagina en nu ook je blog, precies bij mij. Op het verlanglijstje van mijn collega en mij, staat een bezoek aan uw winkel, maar zoals u zal weten hebben creatieve geesten altijd tijd te kort en blijft het voorlopig op ons verlanglijstje staan. Graag zou ik in aan merking willen komen voor het haaknaaldenset, dat u cadeau wilt doen. Daar ik bezig ben aan het haken van een plaid, met granny squars. Ook staan er nog andere haak ideeën op mijn programma. Momenteel haak ik nog met een oude metalen prym haaknaald. Niets mis mee hoor, maar ik weet hoe lekker de haaknaalden met kunststof heft in de hand liggen. Ik wens u nog heel veel creatief plezier met uw blog, FB pagina en natuurlijk uw zaak. Ik blijf u volgen. ��

  BeantwoordenVerwijderen
 112. Van harte proficiat! Ik lees je blog regelmatig en vind er altijd iets leuks! Jouw patronen, suggesties zijn altijd zo mooi!!! Een plezier om naar de foto's te kijken! En dan de Knit&knot beurs! Supergezellig evenement, we zijn speciaal vanuit Antwerpen gekomen!
  Nu denk ik dat ik maar een klein kansje maak op 1 miljoen lezers!!!! Toch wil ik mijn kans wagen voor een set breinaalden!!! Dankjewel en hopelijk kunnen nog veel mensen je blog heel lang lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 113. Super dat gaat snel!! Ik kijk iedere dag uit naar je blog. Veel ideetjes gebruik ik in mijn werk of pas ze aan. De clienten waar ik mee werk vragen ook wel eens, stond er nog wat op voor ons.
  meestal is dat wel het geval. Ik en vele met mij hopen dat je nog vele blogs schrijft zodat we nog vele jaren kunnen genieten

  BeantwoordenVerwijderen
 114. Gefeliciteerd Jeanet! Elke dag kijk ik (soms zelfs meerdere keren!) op jouw blog. Wat een leuke ideeen weer elke dag! Blijf nog lang met plezier schrijven!!!
  .....en als ik dan toch mag kiezen.... met de set breinaalden zou je me een heeeeel groot plezier doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 115. Ik lees elke dag met veel plezier je blog. Doe er veel meer ideeën op dan dat ik vrije tijd heb.Ben nog nooit in de winkel geweest simpelweg omdat de afstand Schildwolde-Arnemuiden erg groot is. Ik kan zelf geen keuze maken tussen brei-of haaknaalden dus dat laat ik aan jullie over.

  BeantwoordenVerwijderen
 116. Van harte proficiat, Jeanet! Oh, ik gun het je zo! Sinds enkele jaren is het een traditie geworden dat mijn zus en ik je ergens in augustus een bezoekje brengen. Dat is niet niks, want mijn zus woont in Belgisch Limburg en ik in Vlaams-Brabant. We vertrekken 's ochtends in alle vroegte met glinsterende ogen want we weten dat we ons hart zullen kunnen ophalen. Aan de fijne garens, de prachtige kleuren, maar vooral ook aan jouw enthousiasme! En elke keer weer komen we met zoveel ideeën buiten dat we weken, of zelfs maanden, nodig hebben om maar een fractie daarvan te realiseren. Intussen ben ik je voorbeeld gevolgd en ben ik zelf ook met een blog begonnen. Het is echt wel heel leuk om te doen. Met een haaknaaldenset zou je me de koning te rijk maken, maar blijf vooral nog heel lang verdergaan met je heerlijke blog!! Dank je wel, Jeanet!

  BeantwoordenVerwijderen
 117. Hallo daar, hier een gigantische fan uit het mooie Overijssel. Heerlijk om elke dag je blog te lezen over je dagelijkse leven en al je fijne ideeën maar bovenal je positiviteit telkens weer! Daarom heb je vast zoveel volgers. Het in je van harte gegund hoor. Ooit hoop ik nog eens naar Zeeland en je winkel af te reizen. Gefeliciteerd met deze mijlpaal....op naar de volgende! Ga zo door dan maak je nog vele mensen gelukkig.
  Graag doe ik mee met de give away.....Graag de haaknaalden.
  groetjes uut overiessel.....Carla D

  BeantwoordenVerwijderen
 118. Wat leuk zo'n groot aantal volgers! Gefeliciteerd hoor! Ik blijf je volgen om te kijken wat er nog meer voor leuks komt. Vooral de dingen met een Zeeuws accent zijn erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 119. Zo leuk om je blog te volgen vol met ideetjes en wat ook zo fijn is ...de doorverwijzingen naar het patroon of pagina...ik neem me voor om vaker bij je te bestellen, jammer dat Arnemuiden uit de buurt ligt want ik wil de kleurtjes graag in t echt zien en de wolletjes voelen...ik ga voor de breinaalden...
  Succes met je blog en winkel en ga aub nog even door! Vriendelijke groet Wilma de Jonge

  BeantwoordenVerwijderen
 120. Van harte gefeliciteerd met de tien miljoen! Wat een hoeveelheid! Al jaren volg ik je blog. Het is al weer vier jaar geleden dat ik met een sok en een fototoestel naar Arnemuiden toog om het beeld van de visleurster op de foto te zetten dat op de Markt staat. En toen ik om me heen keek zag ik dat er een handwerkwinkel op de Markt was. Hoe grappig was dat! Jij nam een foto van mijn sok, we wisselden blogadressen uit en sindsdien kom ik regelmatig even langs. De sok werd een van de veel sokkenpatronen die ik inmiddels heb gemaakt gebaseerd op inmiddels niet alleen meer Nederlandse visserstruien. Vaak kom ik langs om een bolletje te halen of om samen te kijken en te voelen aan de buit die ik meebracht uit Engeland en Schotland....
  Zelfs mijn man komt tegenwoordig mee, dat wil zeggen tot halverwege, want dan zijgt hij neer op het terrasje bij Sjokadoo en leest zijn boek. Hopelijk ga je nog lang door, want het zijn voor ons heerlijke uitjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 121. Van harte gefeliciteerd. Ik volg al jaren met veel plezier jouw blog. Je geeft vaak prachtige ideeën door. Ook wat het kleurverloop van bepaald garen geeft is altijd mooi weer gegeven door jouw, met plaatjes van ideeën.
  Ik ben het met je eens op naar de 20.000.000. Ga zo door.
  vriendelijke groet Geke

  BeantwoordenVerwijderen
 122. Gefeliciteerd Jeanet, wat een succes! Je inspireert heel veel mensen, dat vind ik fantastisch. Al heb ik maar een kleine reden, dan pak ik al de fiets om naar de andere kant van Arnemuiden te gaan en een wolletje oid aan te schaffen in je winkel. Ik hoop dan dat er veel klanten voor me zijn, zodat ik lang op m'n gemakje rond kan snuffelen. Het allerliefste pak ik het stoeltje in het hoekje, blader ik in patroonboekjes en kijk vandaar naar al die prachtige wolletjes. Heerlijk! Ik heb al heel veel inspiratie op je blog opgedaan. En ben het dan, als het in de winkel ligt, in levende lijve gan voelen en bewonderen.
  Je ontvangt me altijd even hartelijk en er is steeds weer tijd voor een persoonlijk praatje. Dank daarvoor. Ik ben FAN!!!
  Als ik wat krijg, dan graag de breinaalden. Ik ga ze helemaal verslijten :-)
  Ik wens je nog heel veel succes met je blog en winkel in goede gezondheid toe!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ps. ik ga een petitie starten dat het boerinnebeeldje op de markt, dichtbij jullie winkel, jouw gezicht krijgt! ;-)

   Verwijderen
 123. Gefeliciteerd met jullie mijlpaal!! Geweldig, ik volg jullie blog al jaren! Ik ben hiermee begonnen omdat de winkel in Zeeland zit en wij echte Zeeland verslaafden zijn! Heerlijk ieder jaar weer op vakantie naar Walcheren en en op dat mooie eiland zo'n geweldig winkeltje met wolletjes!! Heerlijk al die verschillende projecten je elke keer beschrijft. En de verschillende wolletjes die je test en dan er uitleg over geeft! Ook laat je ons meebeleven in je privé leven. Ik wens je nog heel veel fijne jaren in jullie geweldige wolwinkel en blijf vooral die heerlijke blogs schrijven!!

  BeantwoordenVerwijderen
 124. Proficiat !!! ik kijk elke dag wel even op je blog,want die zit boordevol ideeen.Ik heb verleden jaar jou winkeltje opgezocht omdat we in de buurt op vakantie waren.Dat had echt wel de titel van het gezelligste winkeltje verdiend.Ik ben er nadien nog geweest(is toch wel 5 kwartiertjes rijden voor mij vanuit Belgie ).Je gaat me zeker nog meer zien.De keuze van wol is enorm,zoveel mooie en speciale wolletjes.Wol die niet op voorraad is,stuur je later op.Hopelijk doe je nog een tijdje verder zo.En als ik mag kiezen zou ik voor de breinaalden gaan.Groetjes,Christel uit Westerlo

  BeantwoordenVerwijderen
 125. Gefeliciteerd! 10 miljoen bezoekers zegt wel iets over de kwaliteit van je blog. Daar mag je best trots op zijn. En er zullen vast nog heel veel meer mensen virtueel bij je op bezoek komen. Zelf kwam ik het bij toeval tegen en heb het meteen in mijn Feedly lijst gezet, want van dit blog wilde ik geen post meer missen. Jammer dat je zo ver weg zit voor mij, ik weet zeker dat ik anders regelmatig in de winkel te vinden zou zijn. Ik heb inmiddels al wel een keer iets besteld en op laten sturen en de service was super, dus dat zal vast niet de enige keer blijven. Als ik het geluk heb om te winnen, dan zou ik het liefst de haaknaalden krijgen.
  Lieve groeten en op naar de volgende 10 miljoen, Marloes

  BeantwoordenVerwijderen
 126. Hallo Jeanet, gefeliciteerd met dit reuze aantal! Ik lees je blog bijna altijd als er een nieuw bericht op staat. Het fijne vind ik dat je in een blog zo goed kunt zoeken Door de vele categorieën die je hebt.
  Arnemuiden staat nog op het lijstje van te bezoeken plaatsen en jouw winkel dan zeker.
  Mocht je mijn berichtje eruit kiezen, dan mag je nog een keer kiezen en iemand ander blij maken. De breinaalden heb ik al, ze zijn erg fijn! En haken doe ik niet... maar ik wilde je toch een keer laten weten hoe ik je blog waardeer! Karen

  BeantwoordenVerwijderen
 127. Hallo Jeanet, gefeliciteerd met dit reuze aantal! Ik lees je blog bijna altijd als er een nieuw bericht op staat. Het fijne vind ik dat je in een blog zo goed kunt zoeken Door de vele categorieën die je hebt.
  Arnemuiden staat nog op het lijstje van te bezoeken plaatsen en jouw winkel dan zeker.
  Mocht je mijn berichtje eruit kiezen, dan mag je nog een keer kiezen en iemand ander blij maken. De breinaalden heb ik al, ze zijn erg fijn! En haken doe ik niet... maar ik wilde je toch een keer laten weten hoe ik je blog waardeer! Karen

  BeantwoordenVerwijderen
 128. Mijn felicitaties Jeanet! Ongelooflijk zoveel belangstelling! Ik volg je blog alweer een hele tijd, ben daardoor weer aan het breien geslagen. Als eerste de mooie schuin gestreepte sjaal van Noro. Ik woon helaas niet in de buurt, maar een bezoek aan Arnemuiden en jouw winkel staat nog op mijn wensenlijstje! Mocht ik winnen, dan ga ik voor de breinaalden. Nog veel succes gewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 129. Gefeliciteerd met deze mijlpaal. Ik vind het heel leuk om je blog te volgen over de haak- en breipatronen die je laat zien. Over je persoonlijke leven. Ik vind het ook heel leuk dat bijna dagelijks iets op je blog plaatst. Dat je daar de tijd nog voor kunt vinden ondanks je drukke dagen. Ik hoop dat je nog lang zo door gaat. Mocht ik winnen dat ga ik voor de set haaknaalden. Groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 130. Ik kom regelmatig op je blogspot om ideeën op te doen voor mijn vak (activiteiten begeleider) en mijn grootste hobby: haken...even langs voor bolletjes is net even te ver van Velp (Arnhem) helaas...

  BeantwoordenVerwijderen
 131. Gefeliciteerd met deze mijlpaal, op naar de volgende!
  Bij toeval op je blog gekomen en lees hem nog steeds met regelmaat.
  Als ik mag kiezen zou ik graag in aanmerking komen voor de prachtige set rondbreinaalden!

  Heel veel succes en op naar de 20.000.000 ����

  BeantwoordenVerwijderen
 132. Fantastisch! Hartelijk gefeliciteerd met deze mijlpaal! Ik kom graag in de zomer, als we vakantie vieren op Walcheren, in je gezellige winkel met een assortiment voor ieders smaak en portemonnee. En dan nog je goed en oprecht advies; heel fijn! Ik maak graag n kansje op de breinaalden. Groeten!

  BeantwoordenVerwijderen
 133. Van harte gefeliteerd. Dit is een grote mijlpaal. Ik ben heel nieuwsgierig wat je elke dag weer op jouw blog tovert. In de zomer van 2015 heb ik jouw gezellige winkeltje mogen bewonderen. Ik houd wel van de sfeer die daar hangt. Maar als ik mag meeloten dan ga ik voor de haaknaalden. Ik wens jou en de lezers, waaronder ik, nog heel veel mooie zaken om te bewonderen. Groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 134. Gefeliciteerd met deze mijlpaal, ik bezoek je blog al jaren, heel veel leuke ideeën geef je altijd, probeer altijd alles bij jullie te kopen omdat ik het jullie zo gun om een leuke boterham te verdienen, ik weet dat het lastig is in deze branche.verder sta je altijd klaar met raad en draad en je handwerkmiddagen zijn altijd super gezellig. Groeten, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 135. Gefeliciteerd met deze mijlpaal.
  Toevallig een paar jaar geleden je blog gevonden. Fysiek in de winkel ben ik nog niet geweest, ik laat liever mijn collega spullen voor mij halen zoals de beroemde bol rafiki unikat en de zeeuwse knooppannelap. Veels te bang dat als ik werkelijk fysiek langs kom ik mezelf niet kan inhouden tussen al die mooie bollen wol die via je blog voorbij komen. Voor de set haaknaalden kom ik graag langs ��

  BeantwoordenVerwijderen
 136. Hoi Jeanet, net als al die anderen lees ik je blog dagelijks en maak regelmatig iets van je ideeën: zeeuwse stromen trui, begonia swirl, bernadette vest, unicat regenboog omslagdoek, col invicta color, herfstcol granny's, vensterruitjes col.... en zo kan ik nog wel even doorgaan..... ik vind het echt geweldig! Ook super dat er altijd zo snel en persoonlijk op mails/vragen wordt gereageerd!!
  Hoop dat je nog lang doorgaat!
  Groetjes Marieke
  Langzamerhand ligt de nadruk meer op haken..... dus áls ik eruit gepikt word.... dan ga ik voor de haakset!

  BeantwoordenVerwijderen
 137. Beste Jeanet,

  Als eerste gefeliciteerd met de 10 miljoen, sjonge, wat een berg!
  Waarom ik je blog en fb volg?
  Omdat het zo herkenbaar is: het gezin, de bijbehorende gezelligheid en chaos, het voortdurende tijdgebrek, en dat alles altijd zo mooi verwoord en goed beschreven, het voelt alsof ik je persoonlijk ken!
  En ook als ik wat bestel, het gaat altijd goed, fijn contact, snelle levering.
  Als we ooit eens naar Zeeland gaan, dan zeker via Arnemuiden!
  Mede door jouw blogs ben ik weer gaan breien, dank daarvoor.
  Mocht ik iets winnen, dan graag de breinaalden.

  Groetjes,
  Albertine

  BeantwoordenVerwijderen
 138. Van harte gefeliciteerd met dit geweldige resultaat, ik lees hem voor het eerst, maar zeker niet voor het laatst ;-) Mocht ik per ongeluk winnen, dan graag de haaknaalden. Met kleurrijke groet
  ps ik ben nog volop bezig aan de meebreideken!

  BeantwoordenVerwijderen
 139. Van Harte gefeliciteerd !!! Ik volg je blog omdat ik geniet van je verhalen, ideeën en tips en trucks. Het is mij 1 keer gelukt om een keer naar je winkel te komen (vanuit de Achterhoek) & was gelijk verkocht wat Unikat betreft :-). Blijf bloggen en je winkel runnen. Denk daarbij ook, heel belangrijk, aan je zelf. Ik probeer zeker weer in je winkel te komen. groeten Esther

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. oja, ik brei & haak en zal heel blij zijn met 1 van de 2 mooie sets mocht ik winnen :-)

   Verwijderen
 140. Weer een mijlpaal! Iedere keer kijk ik uit naar je blog. Allerlei nieuwe, mooie, leuke, gezellige of ingewikkelde dingen komen voorbij en af en toe kan ik het niet laten om naar je winkeltje te gaan om het materiaal te kopen om het ook daadwerkelijk te maken. Jammer dat ik niet wat meer tijd heb...... Als ik win, graag de breinaalden.

  BeantwoordenVerwijderen
 141. Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal! Ik zie de meeste berichten op Facebook. Leuke actie: haaknaalden en rondbreinaalden! Ik brei, als het even kan, met rondbreinaalden. Ben nu met een ingewikkeld vest met 7 verschillende kabelpatronen bezig. Natuurlijk ook met een rondbreinaald. Ik heb maar een paar verschillende, dus kan er best nog een stel bij gebruiken. Omdat we ons vrijwilligerswerk aan het afbouwen zijn vanwege onze leeftijd, hoop ik binnenkort meer tijd voor breien, haken en naaien te hebben. Veel succes met de actie en op naar de 2 miljoen!

  BeantwoordenVerwijderen
 142. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 143. Gefeliciteerd met deze mijlpaal. Bijna iedere avond kijk ik of er een nieuw blogbericht is, want ik vind de berichtjes zo leuk. En je hebt altijd leuke patronen of je laat weer een mooi wolletje zien. Binnenkort kom ik weer naar Arnemuiden want na de Zeeuwse deken wil ik de Zeeuwse sjaal gaan breien.

  BeantwoordenVerwijderen
 144. Reactie nummer 147! Pft, wat doe je jezelf aan, met zo'n weggeef aktie! Het zal je nog gaan duizelen!

  Waarom ik je blog volg? Nou, heb je even?
  * Allereerst omdat ik vind dat je zo'n ontzettend leuke, enthousiaste manier van schrijven hebt.
  * Uiteraard omdat het onderwerp (haken en breien) mijn hobby is.
  * Omdat ik zelf graag rond neus op Ravelry en blogs, maar nooit die mooie en leuke dingen vind die jij dan weer laat zien.
  * Omdat zo'n winkel mogen runnen mijn grote droom is (en nee, ik ben geen dagdromer, zie heel realistisch dat het hard werken is voor weinig geld, je moet heel wat bolletjes verkopen om ervan te kunnen leven, maar mens, je elke dag omringt weten door al dat moois, het is alsof je in een snoepwinkel werkt!)
  * En zo zijn er nog heel veel redenen op te noemen, maar dat doe ik je niet aan, je hebt nu al zoveel te lezen aan al die reacties.
  Op naar de 2 miljoen, en vooral: geniet ervan (niemand neemt het je kwalijk als je een dagje overslaat omdat het allemaal te druk is)!
  Anja
  Oh ja, moet ik nog wel mijn keuze opgeven. Maar dat maakt mij niets uit, dochterlief is gek op haken, zelf brei en haak ik ontzettend graag, en winnen doe ik toch nooit wat. Daar is mijn reactie ook niet voor bedoeld.

  BeantwoordenVerwijderen
 145. Gefeliciteerd met het behalen van de 10 miljoen! 3,5 jaar geleden kreeg ik te horen dat ik een neefje zou krijgen. Ik kwam toen op je blog terecht en ik heb de babyslofjes gemaakt. Vanaf toen was ik fan! Wat een fijne blog, vol ideeën die ook beginners kunnen maken, ideaal! Later de winkel bezocht en daar had ik een prachtige babydeken liggen. Dus patroon met benodigdheden gekocht! �� Tijdens m'n zwangerschap ontdekte ik dat ik mutsjes breien erg leuk vind om te doen (dus die rondbreinaalden zouden erg fijn zijn) en door de inspiratie hier (en elders) mezelf leren haken. Heerlijke blog, dus bedankt voor alle leuke ideeën en patronen!

  BeantwoordenVerwijderen
 146. Gefeliciteerd met de 10 miljoenste view! Een megaprestatie! Ik volg jouw blog al een aantal jaren en kijk iedere dag, want er staan zoveel leuke ideeën op en ik vind de kleur en garenkeuze van de verschillende projecten ook vaak erg mooi zodat ik al het nodige heb besteld de afgelopen jaren. Helaas staan er zoveel leuke ideeën op de site dat ik ze nooit allemaal kan maken, maar je moet wat te wensen overhouden.Ik zou zeggen ga zo door! Ik geniet er elke dag weer van. Mocht ik de give-away winnen dan zou ik kiezen voor de breinaalden.

  BeantwoordenVerwijderen
 147. Gefeliciteerd !!!!!!!! Helemaal geweldig. Hoe jij iedere keer weer met nieuwe ideeën komt, respect.
  Ik weet dat er allemaal heel veel tijd in gaat zitten, Patronen zoeken (verdwalen op internet tussen al dat moois), bloggen, emails, winkel, gezin. In welke volgorde dan ook.

  BeantwoordenVerwijderen
 148. Ongelofelijk, wat een getal..... 10 miljoen!
  Ik kijk iedere dag even op jouw blog. Je schrijft zo gezellig. En iedere dag weer een nieuw idee om mee aan de slag te gaan, heel erg inspirerend.
  Wat ik jammer vind is dat jouw winkel voor mij zo ver weg is. Ik zou er graag steeds even komen snuffelen!
  Ik hoop dat je nog lang doorgaat met het schrijven van je gezellige blogjes, ik blijf ze lezen!
  Groetjes, Jonneke

  BeantwoordenVerwijderen
 149. Van harte gefeliciteerd Jeanet.
  Ik kom elke dag even piepen of er een leuk ideetje is voor een matige breister (en haakster) als ik, en om te zien hoe het gaat met je.
  Lieve groeten uit Belgisch Limburg
  Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 150. DAt zijn wel heel veel bezoekers van je blog,ik begrijp het wel hoor,zo gezellig hoe je schrijft en altijd weer leuke patroontjes. Ik kom atjd graag in je winkel en scoor meestal wel weer iets,waardoor mijn voorraad wel erg groot wordt. Maar dat is zo leuk om naar die wolletjes te kijken. Tijd dat is ons manco,dat komen de meeste wel te kort. Maar ga zo door Jeanet ik geniet er van. En ja die breinaalden zou ik wel willen winnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 151. Jaja, wat een mijlpaal. Ik geniet van je blog, omdat het je toch elke keer weer lukt om van die leuke ideeën op het net met ons te delen.
  Ik loot graag mee voor de haaknaaldenset ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 152. Proficiat, wat een mijlpaal! Ik ben per toeval op je blog terechtgekomen maar nu een trouwe volgster. Helaas is je winkel te ver van mijn woonplaats, staat wel op mijn verlanglijstje, want je bent een mooi mens met creatieve ideeën die mij inspireren, blij maken en waarbij ik kan ontspannen na een dag hard werken. Dank je wel daarvoor! En mocht ik de haaknaaldenset niet winnen dan heb ik de ultieme verjaardagswens, ook dankzij jou. Veel geluk en liefde toegewenst❤️ Hartelijke groet, Marjoke

  BeantwoordenVerwijderen
 153. Hey Jeanet,
  Eerst en vooral hartelijk gefeliciteerd. Ik volg je blog sinds 2013 en ik volg je sindsdien heel trouw, je schrijft op een heel gemoedelijke en hartelijke manier waardoor het iedere avond als ik je blog bezoek voor mij is als thuiskomen bij een goede vriendin. ik woon een heel eind bij jou vandaan in België waardoor ik tot nu toe nog niet in je winkel ben geweest alhoewel een bezoekje bovenaan mijn verlanglijstje staat, ik hoop dat het deze zomer lukt, een lijstje van alles wat ik dan wil kopen ligt alvast klaar, ga a.u.b. nog heel lang door met je blog ik kijk er elke dag naar uit. mocht ik tot de winnaars behoren dan zou ik voor de breinaalden kiezen ik vind ze prachtig. Ik wens jou en je gezin nog heel veel geluk en zend je mijn hartelijke groeten, Agnes

  BeantwoordenVerwijderen
 154. Jouw blog is het enige blog waarvoor ik een e-mail notificatie heb ingesteld. Elke ochtend opnieuw geniet ik van wat je schrijft en ik bewonder je om je (bijna) elke-dag-terugkerende moeite die je doet om te inspireren, te motiveren en een kijkje te geven in je leven. Ik zou willen dat je wat dichterbij zat met je winkel. De afstand van ca 160 km enkele reis is toch wel ver. Ik heb me voorgenomen om ooit een bezoek te brengen aan je winkel en een prachtige bol unikat in 'winter'-kleuren te kopen.
  Misschien toch maar eens een weekendje zeeland boeken.
  Ik zou trouwens heel graag de breinaalden winnen. Ik had een set harmony, aangevuld met cubics en dunnere naalden, in een prachtig zijden etui maar die ben ik tot mijn verdriet kwijtgeraakt. Hij lag altijd binnen handbereik en ineens was ie kwijt. :-(
  Ach, als klant heb je aan mij niet zoveel.
  Ik zou wensen dat ik net zo'n blije klant zou zijn als blije blog-lezer.
  Dank voor de energie die je erin steekt.

  BeantwoordenVerwijderen
 155. Ik zou vooral aan alle willen lezers zeggen die nog niet in je winkel zijn geweest. Doe eens gek, pak een kaart, zoek uit waar Arnemuiden ligt en ga er eens naartoe. Ik woon ook niet in de buurt, maar heb de winkel inmiddels wel twee keer bezocht. Een feestje! En het maakt niet uit hoe druk het is, er wordt alle tijd genomen om alle vragen te beantwoorden en om er voor te zorgen dat je met de juiste wol weer naar buiten stapt. Dankjewel voor de mooie oase die je winkel is!

  BeantwoordenVerwijderen
 156. De inzet, de energie... Het straalt er vanaf! De blog... Al die ideeen, elke dag weer, zijn zeker een reden om deze te (blijven) volgen. Maar het belangrijkste is het onderscheid met andere blogs, en dat is de gezelligheid die van de pagina spat. Een Blij dat ik brei-blogje lezen is al bijna hetzelfde als een gezellig wolwinkeltje binnen wandelen. Nog nooit heb ik een stap mogen zetten in jullie winkeltje, maar ik hoop dat zeker nog eens te doen. Inderdaad: op naar de 20 miljoen! Moet zeker lukken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 157. Al heel lang ben ik fan van je Blog. Vooral in het begin heb ik vaak bijna kwijlend zitten kijken naar alle ideeen die je hier plaatste. Mocht ik op zoek zijn naar een patroon, en ik wist niet meer waar ik het had gezien, keek ik eerst hier, negen van de tien keer kon ik het hier vinden. Zoveel leuke patronen heb je hier met ons gedeeld. Ik heb wel eens gedacht een eigen zaak en dan ook nog zoveel tijd op internet waar haal je de tijd vandaan. De zeeuwse knop is mijn favoriete patroon, maar hoe kan het ook anders als rasechte Zeeuwse. Ik wil jullie veel succes wensen en óp naar de volgende mijlpaal.
  Wat een geweldige give away hebben jullie hier, prachtig. Ik duim ervoor. ��

  BeantwoordenVerwijderen
 158. Hey Jeanet, 10 miljoen, daar kun je alleen maar van dromen, en toch is het je gelukt. Super !! 2 jaar geleden was ik op zoek naar een babydekentje, en zo kwam ik op jou blog terecht. Gewoon gegoogled bij afbeeldingen. En het is een prachtig dekentje geworden. Later ben ik bij je in de winkel geweest en zag daar van het ' hetzelfde' patroon een kussen liggen. Ook die heb ik gebreid, 2 maal, 1 ligt er in Portugal, gebreid voor de mevrouw van de Bed en Breakfast waar we logeren. 1 voor mezelf omdat ik het zo'n mooi patroon vind. Regelmatig bestel ik iets, heb veel te weinig tijd om het te maken, maar het idee dat het er iets ligt is zo'n gelukzalig gevoel. Nu ben ik met een schipperstrui bezig voor mijn zoon die augustus naar Denemarken gaat voor 4 maanden. Zijn minor doen en dan heeft hij zijn HBO diploma (SPH). Zo zijn we altijd bezig, maar iedere dag kijk ik op je blog voor nieuwe ideeën en voor de gezelligheid, altijd benieuwd wat je geschreven hebt en wat je met ons wilt delen. En .... als je afbeeldingen van breien of haken googled dan kom je heeeeel veeeeeel van Blij dat ik brei of Zeeland.net tegen.
  Binnenkort kom ik wel weer eens aan in je gezellige winkel, ook al lig je niet echt op de route, ik kom uit Simonshaven in Zuid-Holland.
  Ik hoop dat je nog een mooi poosje door mag gaan met winkel en blog.

  Groetjes Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 159. Ik volg je blog al jaren, voor de leuke ideeen, suggesties qua garen, maar ook-vooral- voor de gezelligheid! In haaknaalden ben ik al goed voorzien, maar een mooie set rondbreinaalden is heel welkom...

  Gefeliciteerd met deze mijlpaal!

  Groetjes,

  Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 160. Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal Jeanet! Ik ben een trouwe volger van je blog en het is gewoon zo lekker om s'avonds na een dag werken even een blog van jou te lezen. Het voelt dat of ik even op visite ben. Je inspireert me en motiveert me met al die leuke patronen en ideeen om iets moois te maken van mooi garen. Helaas woon ik niet bij je in de buurt, ben wel al eens op bezoek geweest in Arnemuiden en ik hoop maar steeds dat je een filiaal gaat openen hier in ons dorp onder de rook van Amsterdam. Dat is onzin natuurlijk maar gelukkig kan ik per mail bestellen en steevast ligt het dan een paar dagen later op de mat! Dank je wel voor alle gezelligheid en inspiratie de afgelopen jaren in inderdaad op naar de 20 miljoen. Ik blijf je trouw volgen, dat beloof ik. Mag ik dan in aanmerking komen voor de haaknaalden? Lieve groet, Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 161. Lieve Jeanet, heel hartelijk gefeliciteerd met deze onwijs leuke mijlpaal! Ik volg je al sinds een jaar of 5. Kreeg toen van mijn zwanger dochter het verzoek een dekentje te breien voor in de kinderwagen. Het fotootje kwam van jouw blog en ik had geen idee hoe re beginnnen. Na een vraag per mail heb jij voor mij het patroon uitgeschreven! Ooit heb ik iets bij je besteld. Ik was toen heel verbaast dat ik niet vooraf hoefde te betalen, jij gelooft in de goedheid van de mens! M'n garen koop ik het liefst in een fysieke winkel en dan is het jammer dat je zo ver weg zit. Toch heb ik de Arnemuidense Brei- en Haakdag al in mijn agenda voor 2017 genoteerd. Misschien heb je dan inmiddels ook "tijd" in het assortiment ��.
  Tja, en ook voor mij ben je een bron van inspiratie! Elke dag lees ik je blog, en ik maak me al zorgen als het wat later verschijnt!
  LIeve Jeanet, ik hoop dat we nog jaren van jouw blogs mogen genieten. En als ik in de prijzen val, dan ontvang ik graag de rondbreinaalden.
  Annet.

  BeantwoordenVerwijderen
 162. Van Harte met dit geweldige resultaat en dat er nog maar vele creatieve blogs mogen volgen. Dan blijf ik je blog volgen ;) Ik vind het een prestatie om naast je werk en niet te vergeten je gezin ook nog eens tijd te vinden om ons allerlei suggesties aan de hand te doen met ook nog eens verwijzingen naar vindplek patroon enz. Ik zou graag mee willen doen voor de prachtige set breinaalden.
  Groetjes,

  Nella

  BeantwoordenVerwijderen
 163. Jeanet, van harte met deze mijlpaal. Iedere avond voor het slapen gaan even jouw blog lezen en het verveelt nooit. Hopelijk ga je nog lang door en mag ik nog vaak in jullie winkel komen. Mocht ik winnen, dan graag de haaknaalden. Lieve groet, Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 164. Als jij zulke leuke tips blijft posten, dan help ik mee om de 20.000.000 te halen. Als tegenprestatie voor je tips heb ik vorig jaar garen bij je besteld en toen ik een paar weken geleden naar Domburg ging ben ik eerst even naar je winkel geweest voor een paar bollen Noro. Ali hielp me toen prima en jou kwam ik op de markt nog even tegen. Dat Noro-garen zou prima gebreid kunnen worden met naalden uit dat mooie setje, dus ik loot graag mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 165. Geweldig, wat een mega aantal, hartelijk gefeliciteerd. Ik neuzel nog wel eens hier, laatste tijd niet meer vaak wegens omstandigheden, ben aan het mantelzorgen voor mijn ma, maar in het zorghotel haak ik gewoon vrolijk verder. Een prachtset die haaknaalden, zoals ik op facebook ook al zei, ik stoei regelmatig met de maten, de cijfers slijten en ik vergeet meestal nagellak op de cijfers te doen. Ook heb ik een soort liniaal met de maten om precies te weten welke maat het zou moeten zijn haha, maar daar snap ik helemaal niks van. Ga zo door en op naar het dubbele.

  BeantwoordenVerwijderen
 166. tien! miljoen !
  TIEN! MILJOEN!

  Da's gewoon keikeiveel!
  En welverdiend!
  Ik heb geen idee meer hoe ik op je blog ben verzeild, maar ik lees hier graag mee omdat ik hier veel inspiratie opdoe en toffe projecten zie passeren.
  En ik ben helemaal naar Arnemuiden gekomen, samen met een vriendin waarvan ik mocht meerijden, voor een paar unicatbollen die ik al zo lang eens wou. Maar ik ontdekte daardoor het nog veel plezantere Norogaren! Wat een ontdekking was dat zeg! En daarbovenop ontmoette ik jou natuurlijk ;)

  Ps: En ook als ik niet win zal ik komen lezen en zeker ook nog eens komen winkelen ;) !

  BeantwoordenVerwijderen
 167. Heel erg gefeliciteerd met deze mijlpaal : 10 miljoen wow.
  Maar dat geeft meteen aan dat veel mensen graag jouw blog lezen. En ik dus ook! Zoveel leuke ideeën staan erop. En een aantal heb ik ook uitgevoerd. Want ook ik kan helaas niet alles maken, jammer genoeg.
  Jouw winkel ligt niet naast de deur voor mij. De 2 keer dat ik geweest ben, was erg gezellig, enorme hulpvaardigheid. En ook dan weer ideeën. Dus met veel nieuwe projecten naar huis.
  Kortom ga nog heel lang door met bloggen en met de winkel. Inge de Groot.

  BeantwoordenVerwijderen
 168. Wat leuk! Iedere keer lees ik met veel plezier je blog en ik geniet van alle ideeën die voorbij komen. Meestal blijft het bij kijken, de tijd ontbreekt maar als ik de breinaalden zou winnen zou dat net dat duwtje in de rug zijn om te beginnen met Fair Isle breien, dat vind ik toch zo geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 169. Hi hi als je ook zoveel reacties moet gaan lezen!
  Maar wel gefeliciteerd! Een hele prestatie. Ik ben al jaren fan en heb al een heleboel gemaakt.
  1 keer per jaar kom ik naar zeeland en dan altijd naar Arnemuiden. De voorbeelden in de winkel zijn in het echt nog mooier dan op de foto. Enne ik weet niet zo goed wat ik moet kiezen. Ik denk de haaknaalden...... Nog heel veel succes gewenst! Groetjes, Annet

  BeantwoordenVerwijderen
 170. Mooie mijlpaal, gefeliciteerd! Ik lees je blog regelmatig, vind er veel inspirerende dingen. Arnemuiden ligt helaas niet om de hoek als je in Utrecht woont, maar wie weet, ooit...
  Mocht ik in de prijzen vallen, dan graag de breinaaldenset, dat is een droom ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 171. wauw, wat een mooie mijlpaal!
  Ik zou graag je winkel vaker bezoeken, maar ik woon in het midden van het land, dus niet echt naast de deur.
  Je blog is inspirerend, heb er al heel wat haak ideeen vandaan gehaald en door jouw blog ben ik op het spoor gekomen van de prachtige unikat bollen!

  BeantwoordenVerwijderen
 172. Van harte gefeliciteerd, wat een mijlpaal. Je hebt steeds leuke dingen op je blog staan, helaas is Arnemuiden wat ver uit de richting voor mij.
  Mocht ik in aanmerking komen voor een prijs, dan graag de breinaalden set. Veel succes verder.

  BeantwoordenVerwijderen
 173. Gefeliciteerd je blog is heel inspirerend, de winkel beetje ver weg, maar als ik ooit in de buurt kom......ik doe graag mee voor de haaknaalden.
  Ga lekker zo door
  Groetjes Albèrtje

  BeantwoordenVerwijderen
 174. Wat goed om zolang elke dag zoveel mensen weet te inspireren,voor de mooiste patronen. Al dat mooie garen super hoor, ik hoop dat het nog lang zo door mag gaan. Dank je wel

  BeantwoordenVerwijderen
 175. Hoi Jeanet,
  Van harte gefeliciteerd. Je ziet dat het echt in een behoefte voorziet en dat heel veel mensen van jou inspiratie genieten!
  Ik heb al veel mensen op de blog gewezen dat er zulke leuke ideeen op staan.
  Hopelijk mag je nog heel lang de gezondheid en inspiratie hebben om verder te gaan!
  Als ik de give-away zou winnen zou ik graag de breinaaldenset voor mijn moeder winnen. Zelf heb ik ze al en ze zijn geweldig! Mijn moeder is begonnen aan het breien op een paar naalden van mij. We hopen van de week nog in je winkel te komen om een nieuw wolletje uit te zoeken voor een nieuw project voor haar!
  Heel veel succes met alles en hartelijk dank voor alle inspiratie die je geeft!

  BeantwoordenVerwijderen
 176. Hallo, ik volg vanuit België je blog een 2-tal jaar. Steeds opnieuw tover je juweeltjes van handwerkjes uit je mouw en of het nu van elders komt of eigen patroon. Het maakt niet uit! Je passie voor en door wolletjes en ander stuff geef je door via het blog. Ik ben fan en blijf fan...weet nu zelfs Arnemuiden liggen...want ooit wil ik toch de de hele handel eens live komen bewonderen :-) En aangezien ik enkel haak zouden de haaknaalden goed van pas komen! Nog veel succes met je blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 177. Van harte gefeliciteerd! Ik kijk iedere avond even op het blog omdat er altijd weer leuke dingen of tips over patronen op staan. Laatst kon ik eindelijk een keer naar de winkel (ik woon in Utrecht) maar later begreep ik van het blog dat je toen niet lekker was. Maar als ik weer eens in de buurt kom ga ik zeker van te voren kijken wat voor een wol ik mee wil nemen. Van mijn man heb ik laatst de breinaalden-set gekregen dus zou ik nu heel graag de haaknaalden-set winnen deze is super voor de artrose in mijn handen,
  Veel succes nog.

  BeantwoordenVerwijderen
 178. Door toeval op je blog gekomen en er al menig idee opgedaan.
  En asl ik mag kiezen ga ik tochmaar voor de breinaalden want breien staat toch met stip op 1 bij mij

  BeantwoordenVerwijderen
 179. Ali en Jeanet, Van harte gefeliciteerd! Al meer dan een jaar geleden attendeerde mijn schoonpapa (van bijna 80!) mij op je blog. Daar ben ik nog steeds heel blij om. Iedere dag kijk ik of er weer een berichtje staat, iedere keer weer een genot om te lezen. En wat een ideeen! Ik wilde wel dat ik meer tijd had.
  Een klein jaar geleden bracht ik met mijn dochters een bezoek aan je winkel, wat een genot! zoveel bollen, zoveel voorbeelden! Je raakt er niet uitgekeken. We hebben toen aardig wat ingeslagen, konden we even vooruit. Daarna heb ik nog maar eens wat besteld.
  Jeanet, ik hoop dat je gezondheid het toelaat nog een poos zo door te gaan.Ik geniet er iedere dag van, en velen met mij. Sterkte in alles!
  En mocht ik winnen? Dan zou ik heel graag de haaknaalden set winnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 180. Beste Jeanet,
  gefeliciteerd met je 10000000 ste view van je blog. Ik heb zelf mijn steentje hieraan proberen bij te dragen door bijna dagelijks te kijken of er een nieuw blogje staat en dat al bijna drie jaar lang. Door jou heb ik eigenlijk veel geleerd over alle soorten garen en ben ik nieuwe technieken gaan proberen en vanuit jouw verlanglijstje heb ik mijn verlanglijstje gemaakt. En net zoals jij heb ik te weinig tijd om dat hele verlanglijstje te maken, maar wat zou ik het fijn vinden om af en toe mijn handen over die knit pro breinaalden te laten glijden ! Ooit kom ik nog een keer met mijn kids in arnemuiden langs om drie dikke Belgische zoenen te geven om je te bedanken voor je blog 1 Groeten Karoline

  BeantwoordenVerwijderen
 181. Gefeliciteerd! Wat een mijlpaal :-)
  Ik lees jouw blog nu denk ik een jaar of drie en als ik op zoek ben naar een nieuw patroon dan zoek ik meestal eerst op jouw blog. Het is ook wel gevaarlijk hoor, te veel ideeën krijg ik er van :-) En de wens om te leren breien!! Geef je soms ook cursussen?? (Grapje!).

  Als ik een mooi wolletje zoek kom ik graag bij jou in de winkel, omdat je een grote keuze hebt en niet in de laatste plaats omdat je goed advies geeft en de tijd neemt voor mensen.

  Als ik mag winnen, dan zou ik graag de haaknaalden ontvangen.

  Dank je wel Jeanet, voor alle tips, trucs en informatie die je met ons deelt!

  BeantwoordenVerwijderen
 182. Uiteraard is het altijd zo gezellig op je blog, geef je enorm veel tips en maak je mensen warm om te breien of te haken. Bij een bestelling gaat alles heel vlot en correct.

  Ik hoop dat je nog vele jaren verder doet hiermee.

  Daarom wil ik ook graag meedoen met de verloting en mijn voorkeur gaat naar het haaksetje.

  BeantwoordenVerwijderen
 183. Wow Jeanet!! Je bent toch wel een echte blogkampioen!!! 10 miljoen keer gelezen!!! Ongelooflijk! Maar ik snap het wel: het is altijd gezellig op je blog en zeker in je winkel. Ik denk dat jij heel wat mensen een duwtje hebt gegeven om verder te gaan dan ze dachten te kunnen op brei- en haakgebied!
  Dus vanuit Gelderland heel hartelijk gefeliciteerd met dit mooie aantal.
  Liefs van Nelleke
  Oh, enne, laat mij maar buiten de verloting hoor. Ik heb alle naalden die ik hebben wil ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 184. Al jaren volg ik je blog, van harte gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal van zoveel bezoekers.en maak gebruik van je leuke tips...zo heb ik via je blog ravely ontdekt....en weet je wat er bovenaan mijn verlanglijstje staat een bezoek aan jullie winkel.....en hoop een keer een weekendje zeeland te boeken en het dan te bezoeken.

  BeantwoordenVerwijderen
 185. Hoi Jeanet, Gefeliciteerd met deze mijlpaal!
  Volgens mij volg ik je blog al bijna zo lang als die bestaat :-)
  Vooral ter inspiratie met je prachtige wolletjes en patronen.
  Ik ben zelf begonnen met breien toen mijn dochter werd geboren in 2005 en heb inmiddels heel veel gemaakt. Daarna heb ik ook het haken weer opgepakt, en nu heb ik een heuse breimachine! (daar zou ik ook graag meer patronen van vinden...)
  Ik zou het heel erg leuk vinden om de haaknaaldenset te winnen, want breinaalden heb ik in overvloed hahaha
  Groetjes, Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 186. Gefeliciteerd met deze mijlpaal!
  Je blog volgen doe ik al jaren. Hoelang weet ik niet eens.
  En leuk dat een cadeautje weggeeft!
  Ik hou me aanbevolen hoor!
  Een dag niet gehaakt, is een dag niet geleefd.
  Groetjes Aly

  BeantwoordenVerwijderen
 187. Van harte gefeliciteerd met deze ontzettend gave en indrukwekkende mijlpaal. Ik volg je blog al heel lang met veel plezier. Je geeft altijd weer nieuwe inspiratie waarvan ik dan weer denk: oh, dat ken ik nog niet, dat moet ook op mijn lijstje. Ik haak heel graag en zou natuurlijk graag de haaknaalden willen winnen. Ik ben nog nooit in je winkeltje in Arnemuiden geweest, omdat het bijna 3 uur rijden is en het dus niet om de hoek ligt helaas. Maar mijn moeder (zij breid altijd graag) en ik willen zeker een keer langskomen. Had mijn moeder het daar laatst over waar mijn broers bij waren. Mijn broers houden van vissen en had mijn moeder gedacht dat dat dan een mooi uitje zou zijn. Weet je wat ze zeiden: Wat moet je daar dan?? Jullie hebben al zoveel wol. hahahaha. Dat is absoluut waar, maar toch staat jouw winkel op het lijstje om een keer langs te gaan. Al dan niet met de vissers erbij ;-). Jouw winkel lijkt me zo'n snoepwinkel voor handwerkers, en ik ben benieuwd wat ik er tegen ga komen. Nou Jeanet, Van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal en we komen snel een keer langs (hoop ik) hihi. Fijne dinsdag.

  Lieve groetjes,
  Emily
  (casacreaemilia.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 188. Gefeliciteerd Jeanet, je blog is ook super!! 192 reacties!!! Grinnik ;) Liefs Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 189. Op een dag ontdekte ik jouw heerlijke blog en sinds die tijd kijk ik elke dag... Soms is het een teleurstelling omdat er geen nieuw idee is maar meestal vind ik het weer heerlijk! Aangezien ik in het Noordelijkste dorpje (van het vasteland) van NL woon word het mij te gek om zomaar ff die kant op te komen... Regelmatig vraag ik; zullen we een weekendje Zeeland doen? Tot op heden is er nog geen positieve reactie gekomen (Terschelling is hier favoriet...)
  Maar ondanks dat, ik geniet elke x weer van je blog. Zo nu en dan zoek ik weer een patroon of idee terug, soms denk ik; prachtig maar te moeilijk... (lekker makkelijk he...) Ik heb wel es iets besteld en er een prachtige sjaal mee gemaakt en bij elke nieuwe bol unikat denk ik... Zal ik... Tot op heden heb ik me ingehouden en andere mensen de bol gegund...
  En uiteraard waag ik wel een kansje voor de haaknaalden, ik gun anderen die bol unikat al, dus deze is es voor mezelf!
  Ik kan niet anders zeggen dan dat je lekker door 'moet' gaan! Ik geniet volop!

  BeantwoordenVerwijderen
 190. Ik doe graag mee, omdat ik het geweldig vind om ideetjes op te kunnen doen, zeker als ik deze kan delen met mijn tante, die enkele jaren geleden een hersenbloeding heeft gehad (hierdoor moest ze veel opnieuw leren). Inmiddels vind ze het geweldig als ze anderen een plezier kan doen met knuffeltjes, popjes, kleertjes... die ze haakt en breit, daarom graag een kansje zodat ik iets voor haar kan terugdoen!

  BeantwoordenVerwijderen
 191. Van harte gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal!
  Ik ontdekte je blog een paar jaar geleden, en het is mijn schatkist geworden :-). Er zijn al heel wat sjaals en sokken van mijn breipennen gerold, beginnend bij eenvoudig, en oplopend naar steeds wat uitdagender.
  Hartelijk dank voor alle inspiratie, en veel geluk en gezondheid gewenst.
  Zo'n set breinaalden helpt mij vast om mijn arm-lange nog-te-maken lijst een beetje in te korten.

  BeantwoordenVerwijderen
 192. Lieve Jeanet, heel hartelijk gefeliciteerd met deze mijlpaal !!
  Al verschillende jaren volgieten je blog. Hoeze verslaafd....??
  Je super tips , ideen maar vooral je eerlijkheid en openheid !!
  Door je blog weet ik en mijn mede haak breisters waar Arnemuiden ligt !! En worden we door jou gastvrij als vriendinnen ontvangen. Blijf bij je zelf Jeanette daar ligt je kracht. ik hoop ng heel lang van je blogs en mooie garens te kunnen genieten !! Veel gezondheid en geluk voor jou en je dierbare.
  Natuurlijk wil ik graag je mooie prijs winnen , .......??

  BeantwoordenVerwijderen
 193. Hartelijk gefeliciteerd met je blog dat dus niet alleen door mij een paar keer per week wordt bekeken.Dankzij jouw blog ben ik ook bekend geraakt met Ravelry, waar ik ook regelmatig patronen vandaan haal. Ik hoop dan ook dat je het nog een tijdje vol zal houden. Wie niet waagt zal nooit winnen, dus ik wil graag in aanmerking komen voor de breinaalden.

  BeantwoordenVerwijderen
 194. Gefeliciteerd ik vind het leuk om elke dag even te kijken of je een nieuw blog hebt geplaatst met eigenlijk altijd heel erg leuke ideen. Ik hoop dat er nog vele blogs volgen. Ik zou graag de haaknaalden willen winnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 195. Hi Jeanette,
  Ken je via Wieke. vind je blog en winkel geweldig. Lees graag je verhalen. De breinaalden zouden super zijn. Jammer dat Arnemuiden zo'n eind van Amsterdam is anders was kind aan huis geweest 😉
  Groet, Viv

  BeantwoordenVerwijderen
 196. Hi Jeanette,
  Ken je via Wieke. vind je blog en winkel geweldig. Lees graag je verhalen. De breinaalden zouden super zijn. Jammer dat Arnemuiden zo'n eind van Amsterdam is anders was kind aan huis geweest 😉
  Groet, Viv

  BeantwoordenVerwijderen