Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 3 februari 2016

Paashaasje

Pasen valt dit jaar behoorlijk vroeg, en in de supermarkt bots je alweer een paar weken tegen torenhoge kasten met chocolade-eitjes. Wat is dat toch dat alles zo ver vóór z'n tijd wordt gepresenteerd (zodat je op het moment supreme er genoeg van hebt)?
Afijn, het zal er wel bij horen. Met haken en breien moet je in elk geval wel een béétje op tijd beginnen. Dit paashaasje kan dan prima voor je veel-te-vroeg-gekochte paaseitjes zorgen :-)


Het Nederlandse patroontje van Christel Krukkert is te koop via haar website
En ik ga nog een paar toertjes breien, ik kan niet stoppen ....



4 opmerkingen:

  1. Het is wel echt een schatje! Ik zag m op facebook al voorbij komen, zo lieffff. Maar idd, je hebt gelijk hoor, het lijkt allemaal wel steeds vroeger al die snaaierijen in de winkels voor bijzondere dagen. Maar zo'n leuke konijntje is al veel eerder leuk iig ;)
    Groetjes, Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooi haasje. Hier is er ook al eentje geboren. Denk je dat de eitjes van de foto Pasen gaan halen?

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Superleuk paashaasje! En wat ben je daar zo vrolijk aan het breien? In paars of zie ik dat slecht? Je maakt ons nieuwsgierig!
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen