Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
woensdag 10 februari 2016

Voorpret!

Als je het een dezer dagen hoort knetteren, dan is het geen onweer ofzo maar dan ben ik het. Écht, ik knetter van voorpret! :-)
Nog 3 nachtjes slapen en dan ga ik heerlijk 2 dagen lang naar de Handwerkbeurs, het voelt weer alsof ik op schoolreisje ga. De treintickets zijn uitgeprint, het kaartje voor de beurs online besteld. En ik heb al heerlijk in het beurs-magazine zitten bladeren, de plattegrond bekeken, stands aangevinkt.


Jullie weten wel dat ik als `bezoeker` ga, een stand-van-onze-toko op de beurs in Zwolle is een logistieke berg die ik nog niet weet te beklimmen, wie weet in de toekomst. Ik ga rondneuzen, sfeer proeven, foto´s nemen, heel veel mensen ontmoeten en het workshopteam van Wieke aanvullen. Want morgen wordt het Wieke-magazine officieel gelanceerd op de Handwerkbeurs. 


Voor wie niet naar deze beurs gaat: het Wieke-magazine is in verschillende handwerkwinkels in Nederland te koop (9,95), in onze winkel ligt een hele stapel! En als je wat bladert dan kom je mij tegen....want ik ga een vaste column schrijven in hetWieke-Magazine.


Wat een Feestje!

Zaterdag a.s. is de winkel open tot 13.00 uur. Gelukkig komt Ans deze morgen Ali ondersteunen, zodat je in de winkel gewoon terecht kan voor deskundig advies. Ali is van de koffie...... :-)

10 opmerkingen:

 1. Ik zou zeggen geniet ervan. Ik ga morgen. Het Wieke magazine is geweldig. Veel plezier.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wens je heel veel plezier. Mijn treinkaartje ligt ook klaar maar ik ga naar de show and tell van juud's quilt in Rijpwetering. Ook superspannend.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Janet, heel veel plezier en ik zal je vast weer ontmoeten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel veel plezier gewenst Jeanet! Ik ga de Wieke morgen hier in de buurt ophalen. (Telefonisch gereserveerd!)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geniet er maar goed van. Ik kan me je schoolreisgevoel goed voorstellen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik weet nog steeds niet of ik kan gaan. altijd lastig als je een begeleider mee moet nemen (zit in rolstoel)Maar nu las ik dat mannen gratis mee mogen op zondag.. moet hem alleen nog even strikken. hahahaha...

  Lieve groet,dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk dat jij een columnist wordt in het blad van Wieke.

  Heel veel plezier op de handwerkbeurs, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya.BUKA BLO DANA GHAIB MBAH RAWA GUMPALA

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk, dat je een column gaat schrijven. Veel plezier, op de beurs en met het schrijven.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...