Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


woensdag 3 februari 2016

Kleurig

Zin in wat kleur?? Dan is de nieuwe sjaal of omslagdoek van Annelies iets voor jou!

fairy winterflower shawl annelies baes vicarno crochet designs shawl

Hier gemaakt van Invicta Colour, maar je kunt eigenlijk elk soort garen gebruiken. Je vind het gratis Nederlandse patroon bij Vicarno. Let op! Je begint deze sjaal aan de bovenkant (= aan de breedste kant), je kunt stoppen tot je bij de onderste punt bent, maar ook eerder. Het patroon is makkelijk aan te passen aan je wensen. 

scheepjes invicta colour fairy annelies vicarno

Let wel even op! Neem even de tijd om de goede afmetingen voor jezelf te meten. Een paspop op een foto heeft geen schouders, geen armen. Mijn werkelijke postuur is iets anders. Gelukkig heb ik schouders, 2 nogal stevige armen en van voren zit bij mij ook nog wat.... ik zou de sjaal dus best wat groter maken :-) Ook franjes kosten aardig wat garen....
2 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...