Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
dinsdag 9 februari 2016

Schattig

Er zijn zo veel leuke patronen te vinden, soms duizelt het gewoon. Het is onmogelijk om het allemaal te maken.... maar gelukkig heb ik dit blog waar ik het door kan geven. Deze pop gaat in elk geval op mijn verlanglijstje - ze is echt schattig!

Het patroon is van CAROCreated, en het is te koop via Ravelry en Etsy. De patronen zijn in het Engels en Duits (én een korte Nederlandse beschrijving). 

9 opmerkingen:

 1. Dit zijn echt leuke poppen. Ik zet ze ook op mijn verlanglijstje. De komende tijd eerst mijn WIP's afmaken.

  Groetjes en fijne dag, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een lievertjes, echt heel leuk!
  Groet El

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! Bedankt voor de tip. Er kan weer een idee bij op m'n lijstje....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuk! Die gaan vast veel succes hebben.
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zou zo graag een van de poppen maken, maar hoe kom ik aan deze patronen. `zelf zou ik niet weten hoe het moet

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. in de tekst vind je links naar de websites waar de patronen worden verkocht.

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...