Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


vrijdag 19 februari 2016

Zeeuws Krukje!

Hier wordt ik zooooo vrolijk van! Als we een patroon maken en iemand geeft er een persoonlijke draai aan. Zo werd onze Zeeuwse Knoop Pannenlap omgetoverd tot dit super leuke krukje!


Dit krukje werd gemaakt door Lianne, die de mooiste haak-creaties maakt. Ze maakte gebruik van het patroon van de pannenlap en een krukje van de Action. 
Het pannenlappen-pakketje is nog steeds bij ons te bestellen, ik ben benieuwd of je zelf ook al een leuke toepassing hebt bedacht voor dit patroon :-)


9 opmerkingen:

 1. Wat leuk gedaan , de kleur bevalt me ook, groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk idee.
  Ik heb mijn pannenlap opgespannen op een ijzeren ring, hangt nu aan de muur.
  Ik kan hier helaas geen foto plaatsen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hebbe, hebbe, hebbe, gelijk een krukje halen bij de kwantum en om haken!Geintje, maar wel een SUPER KRUKJE!!!!!!!!

  Fijn weekend,
  Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Geweldig!! Wat ontzettend leuk en creatief :) Super bedacht en gemaakt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Inderdaad wel een erg mooi krukje!

  Groet, Corine

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...