Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


dinsdag 2 februari 2016

Ik ook van jou....

Binnenkort is het Valentijnsdag. Had ik vroeger nooit van gehoord, maar tegenwoordig stralen de hartjes en rode rozen me al vanaf half januari toe. Als je al die liefdes-uitingen bij elkaar ziet snap je niet dat er nog geen wereldvrede is.... :-)
Of het allemaal zo commercieel moet vraag ik me af, maar het kan zéker geen kwaad om elkaar nog eens te vertellen dat je van elkaar houdt. Mag ook vandaag! Mocht je toc heen onbedwingbare behoefte krijgen om iemand te verrassen met iets creatiefs, dan is dit misschien een idee:

Free Crochet Pattern, Free Crochet Scarf Patterns, Valentines Scarf,
(ik geloof dat mijn lief hier niet mee rond gaat lopen....)

Het idee en patroon vind je bij Crochet Treasures. Er zit een Engelse beschrijving bij van het hartje.
Vind je dat lastig? Dan klik je hier voor een Nederlands patroon van een hartje. (Let op, bij het Engelse patroon wordt van onderen in de punt begonnen, bij het Nederlandse patroon van boven!).

Nog een lief hartje? Dit patroon is te koop via Etsy. Kun je eindeloos varieren met kleuren en dergelijke.

Heart x4 - Crochet Pattern

1 opmerking:

  1. Jaja, nog even en we spreken hier allemaal Amerikaans, vieren Halloween, Thanksgiving en The 4-th of July. De Kerstman begint al deels de goede oude Sint over te nemen. Ik blijf het een beetje raar vinden, een soort identiteitsverlies, maar blijkbaar wordt in dat opzicht de wereld steeds kleiner.
    Maar die Valentijn raken we niet meer kwijt en je hartjes zijn echt heeeel errug leuk :-))).
    Lieve groet, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...