Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 25 februari 2016

Koude handen

Mocht ik gisteren nog het idee hebben gehad dat héél misschien de lente er aan kwam, vandaag sta ik weer met de (koude) voeten op de grond. Brrrrr, wat koud! Af en toe een tijdelijk laagje wit en verder veel smurrie. Het levert wel hele mooie luchten op, die ik lekker van achter het raam kan bekijken :-)


Afijn, het is heel lekker brei- en haakweer, moet je maar denken...
En deze geweldige handschoenen kunnen ook nog wel van pas komen, zeker op de fiets krijg je nog hele koude handen. Trouwens, deze zijn zo mooi - die doe je ook nog aan als het niet meer koud is!


Geweldig, he? Je kunt het patroon kopen via Ravelry. Gemaakt van sokkenwol (of garen van deze dikte). Liever geen poes, maar een hond/wolf? Deze zijn minstens zo mooi!!


Het patroon van deze Wolfie-mittens koop je ook via Ravelry. Let eens op de binnenkant, met de poot-afdruk!

Deze ontwerpster heeft nog veel meer prachtige ontwerpen op haar naam staan, Je vind ze hier op een rij, ook prachtige sokkenpatronen. (nog geen account bij Ravelry? Echt doen! Je ziet zoveel moois!!)
Met deze handschoenen kom je de winter wel door....


(alle foto's en patronen: JennyPenny - Ravelry)

7 opmerkingen:

  1. Znakomite, świetny pomysł z portretami i tropami zwierząt. Mnie się najbardziej podobają te ze stadem kur. Pozdrawiam. Ala

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtbreiwerkjes weer allemaal. Ik heb ze meteen in mijn bibliotheek gezet op ravelry voor "ooit" je kent het wel zeker Jeanet? We mogen dromen toch? Deze uitdagingen ga ik binnenkort toch eens aan denk ik.
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, je wil niet weten hoe lang mijn `ooit`-lijstje is!! Maar dromen, mag he? :-)

      Verwijderen
  3. Prachtige patronen! Hier ligt ook nog wol klaar voor een paar wanten.. thnx voor de inspiratie!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een prachtige wanten zijn dat. Ik vind alleen dat er altijd kou doorheen komt dus ik houd het maar bij mijn soort suede achtige.

    BeantwoordenVerwijderen