Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zondag 18 januari 2015

Warme oren

Brrr.... het is écht koud. Het is een beetje "niks" - wel koud, wel regen, geen sneeuw, wel bibbers, koude handen en koude oren. Tijd voor een warme muts! Ik denk dat Miriam morgen haar favoriete muts opzet naar school:

Haar rode schortenbont-muts!

Lekker warm, met een dubbele omslag zodat-ie ook bij een stevig windje blijft zitten. Gemaakt van merino is het een muts zonder kriebels, goed te wassen in de wasmachine. En een feestje om te maken :-) Wil je een fair isle project dat niet te groot is, dan is dit een mooi exemplaar.


We verkopen van deze muts complete pakketjes via Tikkeltje Zeeuws, kies voor Bontmuts Arnemuiden en geef in bij de opmerkingen aan welke kleur je wilt. Want dit kan natuurlijk ook:

(hier getoond zonder dubbel boord)


Het patroontje is niet los te koop.




3 opmerkingen:

  1. Prachtige muts, maar ik moet mijn "jeanet"muts nog altijd maken, schandalig eigenlijk! En dat is ook een hele mooie muts, maar deze zeker ook!!
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Miriam zal geen koude oren gehad hebben vandaag... met deze prachtige muts.
    Liefs,
    Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen