Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op vrijdag ben ik er zelf niet.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************
donderdag 29 januari 2015

Winter en Donald

Hoewel hier al wat voorjaarswolletjes binnendruppelen, is het natuurlijk gewoon winter. En dat duurt ook nog wel een tijdje....dus kun je echt nog wel wat breien voor de winter!

Deze kol vind ik heel mooi, de eenvoudige structuren maken het bijzonder.

love the garter stitch and cables...
Patroon en foto's : Ravelry: Beth Kling
De basis is gevormd door rechte steken met een kabel in boordsteek. Het patroon kun je kopen op Ravelry (engels), maar een beetje ervaren breister ziet wel welke steken je moet gebruiken. Deze kol is gebreid op naalden 5, maar ook dat kun je eenvoudig aanpassen aan je wensen en je garen.


Als je ingelogd bent op Ravelry kun je verschillende kleuren zien van de diverse breisters vanuit de hele wereld.

En zojuist lag de nieuwste Donald Duck op de mat - helemaal in mijn stijl :-)


Deze editie staat helemaal in het teken van de Warme Truiendag, die op vrijdag 6 februari wordt gehouden. Trek een warme trui aan en zet de verwarming iets lager! Op http://www.warmetruiendag.nl/ vind je alle informatie. En die Donald Duck is heel ergleuk :-)4 opmerkingen:

 1. Hihi, wat geinig die DD! Doet me direct denken aan 1 van mijn eerste handwerkjes: een borduurwerkje van zo'n Donald-kop (voorgedrukt en wel, gekocht met mijn oma toen ik een jaar of 10 was). Hij is nooit af gekomen, hihi.
  Die col is ook mooi, ravelry is inderdaad erg verslavend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuke col Jeanet en inderdaad als je kan breien kan je hem zo nabreien. Je tijdschriftje ziet er geweldig uit!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk hé, die Donald Duck, ik heb 'm ook in mijn blog :-)
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo iedereen dat ik ben Daniel Steve uit Texas, Verenigde Staten. Ik zal graag delen de goedheid van God in mijn leven na zoveel maanden van het proberen om een lening op het internet en werd opgelicht, dus ik werd rusteloos en wanhopig in het krijgen van een lening van een legit geldschieter online. Maar als God zou hebben, ik zag een opmerking van een vriend genaamd William Ken en hij sprak over dit legit lening bedrijf waar kreeg hij zijn lening snel en gemakkelijk zonder enige stress zodat hij stelde me voor aan een man genaamd heer Mason Diego die een bedrijf genaamd Diego lening bedrijf, beheert dus heb ik gesolliciteerd voor een bedrag van de lening van ($170, 000.00USD) met lage rente van 2%, zodat de lening werd goedgekeurd en gestort op mijn bankrekening in minder dan 48hrs, dat was hoe ik was in staat om terug op mijn voeten te mijn gebroken bedrijf draaiende houden en ook te betalen mijn rekeningen dus ik iedereen van u die is geïnteresseerd adviseren ben in het verkrijgen van een lening zonder onderpand, geen credit-check, geen mede-ondertekenaar met slechts 2% rente en betere terugbetaling plannen / plannen, naar Neem contact op met de heer Mason Diego. U kunt hem contacteren via zijn e-mail: diegoloancompany@yahoo.com

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...