Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

donderdag 22 januari 2015

Kleurrijk vestje.

Het is niet makkelijk om leuke gehaakte patronen van kinderkleding te vinden (gat in de markt!!) Maar dit vestje blijft een van mijn favorieten! Je kunt het nl. heel makkelijk aanpassen aan je garen, de maat van het kindje en je smaak....Dit gratis Nederlandse patroon is van Annelies (Vicarno).  Hier gemaakt in dikke katoen met veel kleurtjes, maar door met meer lossen te beginnen kun je ook dunner garen gebruiken. Ook de mouwen zijn eenvoudig te verlengen. Een patroontje om te onthouden! :-)


5 opmerkingen:

 1. Wat een schatje Jeanet...
  Ik wens je een heerlijke vrijdag,
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het vestje blijft leuk. Je blogt er zelfs twee keer over :) (12 augustus 2013). Het berichtje verscheen namelijk onder dit bericht.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klopt! Sommige dingen zijn zo leuk ,die mogen best in de herhaling! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bedankt voor de tip! Ik heb het patroontje meteen besteld!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...