Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

**************************************************


dinsdag 27 januari 2015

Aurinko

O, wat is Ravelry toch een "gevaarlijke" website. Té veel moois kom je daar tegen, inspiratie vanuit de hele (brei- en haak-)wereld komt daar tesamen. Met meer dan 1000 favorieten is mijn wensenlijstje daar al veel te lang...
Ik realiseer me best dat het Engels op deze site een grote hobbel is voor sommige lezers. Maar misschien moet je er tóch een een account aanmaken - al was het maar om de verschillende projecten en kleuren te bewonderen. En het gaat maar om een paar termen die je moet vertalen, probeer het eens!

Foto's : Bonifaktur op RavelryZo kwam ik deze prachtige omslagdoek tegen gemaakt door Bonifaktur , Het patroon heet Aurinko van Nicola Susen en is te koop via Ravelry in het Engels en Duits. Het patroon is aan te passen aan elk soort garen van verschillende metrages. En je kunt ook nog kiezen of je een ribbelsteek het mooist vindt, of glad in tricotsteek. Deze is gemaakt in Unicat, kleur Strand-kiezel.

Hier hetzelfde ontwerp in Jeansblauw:


Vooral de golvende rand vindt ik prachtig!

Vandaag arriveerde weer een nieuw doosje Unicat. ik heb een aantal mensen beloofd een foto te plaatsen van wat nu op voorraad is. Vanaf eind volgende week komen ook de eerste nieuwe lentekleurtjes weer binnendruppelen.


2 opmerkingen:

  1. Wow, echt wel een hele mooie sjaal door zijn eenvoud! Een account heb ik al en 3 bollen Unicat, waar wacht ik op???? Tijd misschien????
    Mooie nieuwe kleurtjes heb je weer binnengekregen!
    Grtjes, rita.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een schitterende sjaal!!! Hier heb ik ook wel zin in ;) Misschien leuk om mee op vakantie te nemen naar ons boshuisje.. lijkt me wel wat!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...