Welkom op dit blog!

Hallo breisters en haaksters,

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn hobby is breien en haken. Voor ons handwerkwinkeltje kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Soms blog ik ook nog een beetje over Arnemuiden.

Ik verwijs in mijn blog soms naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik natuurlijk wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag-vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op donderdagmiddag ben ik vrij (de winkel is dan wel open, maar ik ben er zelf niet).

Veel plezier op dit blog!
**************************************************

De openingstijden voor de Feestdagen:


Op zaterdag 24 december zijn wij gesloten. (Tenslotte is is iedereen bezig met boodschappen doen - dan doen wij dat ook).

Dinsdag t/m vrijdag 27 t/m 30 december zijn wij geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur (let op, dat is dus wat later dan normaal!)

Op zaterdag 31 december zijn we gesloten.

Uiteraard staan we vanaf dinsdag 3 januari weer op de gebruikelijke openingstijden voor jullie klaar.


donderdag 19 november 2015

En nog eens kleur!

Vorige week kwam Jellina weer even buurten en dan mag ik een beetje voorproeven van alle leuke dingen die ze maakt! En zo kwam uit haar mooie gehaakte tas de Bargello-deken die ik op haar blog al voorbij had zien komen - wow! Wat een kleurenexplosie!


In het echie nog veel mooier dan op foto's!


De royale deken is gehaakt in de Bargello-techniek, je vindt het uitgebreide, gratis patroon op Jellina's blog.


Jellina gebruikte wel 40 (!) kleuren katoen, maar je kunt natuurlijk variëren in hoeveelheid kleur (en garen). Brede of smalle banen, minder (of nóg meer) kleuren - het kan allemaal :-)

Foto

(Dank je wel, Jellina - voor weer zo'n leuk patroon!)

5 opmerkingen:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...