Welkom op dit blog!

Hallo breisters en haaksters,

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn hobby is breien en haken. Voor ons handwerkwinkeltje kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Soms blog ik ook nog een beetje over Arnemuiden.

Ik verwijs in mijn blog soms naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik natuurlijk wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag-vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Op donderdagmiddag ben ik vrij (de winkel is dan wel open, maar ik ben er zelf niet).

Veel plezier op dit blog!
**************************************************

De openingstijden voor de Feestdagen:


Op zaterdag 24 december zijn wij gesloten. (Tenslotte is is iedereen bezig met boodschappen doen - dan doen wij dat ook).

Dinsdag t/m vrijdag 27 t/m 30 december zijn wij geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur (let op, dat is dus wat later dan normaal!)

Op zaterdag 31 december zijn we gesloten.

Uiteraard staan we vanaf dinsdag 3 januari weer op de gebruikelijke openingstijden voor jullie klaar.


zaterdag 28 november 2015

Amerigo

Na de vroege wintermarkt zouden we bijna vergeten dat Sint nog moet komen. Dus vandaag toch nog een "sint"-ideetje, eigenlijk meer eentje van zijn trouwe paard Amerigo.

\

Wat een geweldig stokpaard is dit! Het patroon van deze gebreide Amerigo kun je kopen via Ravelry. Ook zeer geschikt voor jonger ridders :-)


Haak je liever? Dat kan ook! Dit geweldig mooie stokpaard staat op het blog van Amimammi


(foto: Amimammie)
Patroon van Billiezz

En heb je helemaal geen tijd meer om te haken of te breien? Dan kan een oude sok ook nog uitkomst bieden!


Een (Engelse) beschrijving van dit stokpaardje vind je bij LightBlueGrey.

2 opmerkingen:

 1. Ze zijn allemaal heel erg leuk!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! Vooral de gehaakte vind ik erg schattig.
  Groetjes Inge

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...