Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 6 juli 2023

Let 's Move!

Het is uiteraard echt helemaal goed gekomen met die kasten. De 20 extra vakken die ik kreeg liggen prompt al helemaal vol 😂😂. Ik weet ook niet hoe ik dat voor elkaar krijg hoor.... maar ik ben er wel heel blij mee!



De nieuwe bolletjes hebben een fatsoenlijk plekje gekregen, waaronder dit gewéldig zachte sokkengaren van LangYarns Wooladdicts: Move


Dit garen is een feestje om te zien én om te voelen want het is gemaakt van 75% merinowol en 25% polyamide. Dat laatste maakt het schikt voor sokken maar het garen is zéker ook geschikt voor truien, vesten, mutsen, sjaals en polsmoffen. De klanten die dit garen tot nu toe voelden, konden het niet weerstaan......



Alle kleurtjes van de Move staan in de staan in de webshop onder de categorie Sokkenwol. Nu ik toch bezig was heb ik de rest ook bijgewerkt want er waren al verschillende series nieuw binnen die ik nog niet in de webshop had gezet. 

Sokkenwol met zijde!
"Swiss mountains"

*******

Regia Magic Mirror Color
Geweldige streepjessokken!
*********

LangYarns Supersoxx SeaSoxx

Je vindt ze allemaal terug in de webshop en in de winkel. Eerst nog even 3 dagen hitte, ik ga het luie zweet eruit werken in 3 late diensten. Morgenochtend ben ik nog in de winkel en zaterdag ook weer!
Let 's Move...... 😉





2 opmerkingen:

  1. Dat ziet er heel mooi en georganiseerd uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Knap hoor dat alles weer een mooie plek heeft gekregen. Succes met de warmte

    BeantwoordenVerwijderen