Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 4 juli 2023

Chaos!

Op het moment dat ik denk dat ik niet meer drukte en werk aankan, blijkt het altijd nog een tikkie erger te kunnen. Toen manlief vorige week die dozen volumineuze winterwol zag, foeterde hij eerst even. Misschien niet geheel onterecht....... maar hij kan iets sneller schakelen dan ik en gisteren karde hij naar IKEA om nog maar eens een kastje te scoren. De knoop werd doorgehakt, de ritsenkasten moesten er aan geloven! We zijn inmiddels zeer geoefende Kallax-kasten-monteurs, dat was zo gepiept. Maar de andere kasten leeg en eruit.........dat was een dingetje....



Ons oude pandje was ooit twéé pandjes en ik kan je verzekeren dat er geen vierkante centimeter van de vloer gelijk of waterpas loopt. Ik zag van de bomen het bos niet meer - laat staan wol! De chaos was compleet (in de winkel, maar niet minder in mijn hoofd).
Afijn, het staat. Nu de bende nog!


De dag is nog niet voorbij, ik ga nog even door met schuiven, passen, meten, stofzuigen, en vooral véél bolletjes wol een plekje geven. Vandaag kwam nog een aanvulling binnen én nog meer prachtige boeken, die ik tijdens het avondeten doorgebladerd heb. Ik hoop op een nachtvorstje 😂😂😂!!



Kom je morgen kijken?
We zijn weer open van 9.00 - 17.00 uur




5 opmerkingen:

  1. Het is zeker schuiven maar het begin is er.Succes het gaat er goed uitzien.
    En wat een prachtige bollen wol.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er mooi uit ..komt allemaal goed ..toch zo jammer dat ik zo ver weg woon ...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik kom morgen kijken en kopen natuurlijk. 🥰. Ik ben heel benieuwd.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wow mooi ziet het eruit

    BeantwoordenVerwijderen
  5. wat een creativiteit met je ruimte! Mag ik weten waar je die kastverdelers in je kallaxkast hebt gehaald?

    BeantwoordenVerwijderen