Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 4 april 2023

Goed besteed!

Gisteren hoorde ik dat ik over twee weekjes geholpen kan worden aan het carpaal tunnel syndroom. Eerst maar eens links... een euveltje wat ik al zo'n 23 jaar heb maar nu moet het er maar eens van komen. Ik kon ook vandaag, maar dat heb ik mezelf, thuis en mijn twee baantjes maar niet aangedaan 😉! 

Omdat ik dan een poosje niet zoveel kan/mag kreeg ik het uiteraard wel op mijn heupen. Dus zat ik vanmorgen al bijtijds achter het scherm, dit moet éérst af!

Maar ja, die zon he? Die riep en riep.... dus togen we vanmiddag naar de moestuin in de polder. Want daar was werk voor een leger! Na maanden er niet te zijn geweest en een plek naast een dijk/wei kun je het groene tapijtje van onkruid wel voor je zien. Maar gewoon ergens starten, eerst maar eens kijken of we de aardbeienplantjes nog konden ontdekken tussen de graspolletjes. De kersenbomen en de pruimenboom trekken zich van onkruid niets aan en de knoppen staan op barsten.



We waren echt uren bezig, zon op de bol en de sproeten kwamen al weer te voorschijn. We zijn nog nergens maar het begin is er! De lente is écht begonnen 🌞


Al met al heb ik mijn vrije dagen best goed besteed. Luieren kan altijd nog. Morgen kom ik waarschijnlijk compleet stijf uit mijn bed maar dat mag de pret niet drukken. 
De winkel is morgen weer open van 9.00 tot 17.00 uur. Van harte welkom!



2 opmerkingen:

  1. Volgens mij heb jij minstens 36 uur in een dag zitten en de rest van de mensheid er maar 24.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. creatieshaken-ria5 april 2023 om 12:11

    Dat geef al weer voldoening en lekker in de buiten lucht.
    Het zonnetje is ook wel heerlijk.
    Sterkte alvast.

    BeantwoordenVerwijderen