Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zaterdag 8 april 2023

Fijne Pasen

Na een lekker drukke ochtend en een héle stille middag (volgens mij liep iedereen hutjemutje in Middelburg) is het ook hier weekend! De zon is hier nu eindelijk ook doorgebroken en vanmiddag kon zelfs de deur open! Hoe heerlijk is dat?

Met de gedachte dat ik nog anderhalve week heb om dingen af te ronden, krijg ik het een beetje op mijn heupen. Geen idee hoelang ik straks niet kan haken of breien, in de tuin kan wroeten, etc. Drie weken niet belasten lijkt mij nu een eeuwigheid.


Maar nu even de winkeldeur dicht, morgen weer aan de slag in het verpleeghuis. Ik wens jullie een hele fijne Pasen, geniet van het heerlijke lenteweer en van elkaar!






3 opmerkingen:

  1. Fijne paasdagen! Al lees ik net dat je ook dan nog aan de slag moet.... Die verplichte rust lijkt me inderdaad heel pittig, maar als 't uiteindelijk zorgt dat je minder last hebt, is het dan alleszins waard.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jij ook fijne Paasdagen en sterkte voor de ingreep.
    Gr. Marga

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Fijne paasdagen en let goed op je gezondheid. Je moet nog lang mee hoor!

    BeantwoordenVerwijderen