Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 22 februari 2023

Tropical

Tropisch zou ik het buiten nou niet bepaald noemen maar de naam van het zomerse garen is nu eenmaal zo! Het was vandaag maar grauw en somber maar de dagen lengen gewoon door en de eerste toeristen lijken Zeeland ook al weer te bezoeken. Het was in elk geval druk in de winkel en de eerste zomerprojectjes zijn zelfs al af en worden geshowd.


Cathrien breide in een mum van tijd dit heerlijke vest van het nieuwe garen Tropical van LangYarns. Het is een zachte katoenmix (half katoen, half acryl). Het vest heeft ¾ mouwen en een klein reliefpatroontje. Voor dit vest (maat 42-44) gebruikte ze slechts 8 bolletjes in de kleur 65.


 


Van dit vest schreef zij een duidelijk patroon, je krijg het gratis bij aanschaf van dit garen. Je vindt dit garen hier in de webshop. Het patroon is beschreven in maat 42/44 maar is eenvoudig wat langer/breder/smaller te maken. In de webshop vind je ook het boekje Punto 51 waar nog veel meer modellen instaan voor dit leuke garen. Het garen is ook prima geschikt om mee te haken!






Wil je het patroon van het vest ontvangen? Vermeld dan bij je bestelling van de bolletjes Tropical bij de opmerkingen "patroon Vest Tropical", dan stop ik het erbij! Voor lange mouwen of iets groter vest: bestel een bolletje extra!







5 opmerkingen:

  1. Het was een kadootje om vandaag in jouw winkel te mogen zijn. Een hartelijke groet van Erna & Carien en onze dochters Kristel en Sanne uit Eindhoven/Nuland

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Helemaal wederzijds! Heerlijk om zulke enthousiaste klanten te mogen ontvangen!

      Verwijderen
  2. Als ik naar jou winkeltje kom is het teken dat het zomerseizoen weer begint ;-) Warmte, gezelligheid en leuke babbel 😘

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat super mooi, vooral de kleur vind ik super.

    BeantwoordenVerwijderen