Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

donderdag 16 februari 2023

Alpine Haze Shawl

Zin in het voorjaar maar toch nog behoefte aan een beetje warmte? Dan is deze luchtige sjaal wat voor jou: De Alpine Haze Shawl van Carmen (New Leaf Designs). Gebreid van mohair: super-super-lichtgewicht en toch heerlijk zacht en warm:



Foto's en patroon: New Leaf Design

Voor dit garen werden 4 kleurtjes Scheepjes Mohair gebruikt, je hebt dan ruim genoeg om de sjaal ook nog groter te breien! Het patroon is te koop via de website van Carmen. Ze heeft nog veel meer leuke ontwerpen!

Ik duik de winkel in om de brei/haakclub voor te bereiden. Morgen heb ik een late dienst, ik ben dan 's morgens nog in de winkel en in de middag is Ali er. Zaterdag ben ik er weer zelf!



2 opmerkingen:

  1. Wat een mooie sjaal is dit en zo fijntjes!
    Goed weekend en groetjes, Truus uit Drenthe

    BeantwoordenVerwijderen