Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

woensdag 7 januari 2015

Tot over mijn oren....

Tot over mijn oren !
Verliefd, denk je? - ja dat ook nog steeds, hoor :-)

Maar vooral tot over mijn oren in het werk - ik weet even niet waar ik beginnen moet ...
Ik begin maar even met bloggen, dat helpt. Dan ordent de minder creatieve helft van mijn brein het werk terwijl ik even schrijf. Dan kan ik straks als een speer aan de slag.
Want weet je wat het is met alle meebrei- en haak-projecten? Iedereen wil hetzelfde bestellen, en met de Feestdagen er tussen is er soms even wat op en wordt er iets minder snel geleverd. Maar nu druppelt (= stortregent) er heel, heel veel binnen.

Wie nog op wat bolletjes wacht voor de Retro Sampler van Wieke: morgen of vrijdag zijn echt alle kleuren weer op voorraad, worden de ontbrekende bolletjes nagezonden en kun je natuurlijk weer complete pakketten bestellen voor deze prachtige sjaal! Geweldig mooi materiaal, deze Rowan Fine Tweed.


Voor wie de breinaalden al in de aanslag heeft voor de Zeeuwse Deken die volgende week begint: Vandaag kwam een mega-mega-doos wol binnen - deel 1 - en morgen komt de rest. Alle bestelde pakketten gaan dus op de post voor de Zeeuwse KAL van start gaat. 


Weet je dat al meer dan 600 (!!!) mensen zich hebben aangemeld voor het patroon om mee te breien? Ongelooflijk, he? (Heb je wel het patroon besteld maar nog niet betaald - doe dat dan alsnog, dan kun je volgende week meebreien) Nog steeds kun je aanhaken (eeh, aanbreien dan), je kunt het patroon hier bestellen. Liever een heel pakket voor de deken bestellen (dan is het patroon gratis), klik dan hier voor alle mogelijkheden. In de winkel is er natuurlijk nóg veel meer keuze.

Doe je mee aan de CAL 2015? Morgen én begin volgende week komt er weer heel veel katoen en acryl binnen (o - waar láát ik het...)

En toen kwam er ook nog een doosje unicat binnen ! Het blijft een feestje om deze dozen uit te pakken, dit zat er nu bij (en over 2 weken weer nieuwe voorraad):


eh, zelfde kleuren uit een andere hoek :-)


Deze week stuurde Sharon me deze foto's van prachtige omslagdoeken:


Kleur : Seemannsgarn (ik noem het maar Visserslatijn)
Gratis patroon van Drops

En de bekende South Bay Shawl in de kleur Fruit. 


Waar ga ik nou beginnen met opruimen/versturen?5 opmerkingen:

 1. Succes met de uitzoekerij Jeanet, jij hebt nog heel wat werk te verzetten voordat iedereen kan beginnen aan de meebrei- of meehaakprojecten...
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gelijk heb je, eerst even bloggen en dan komt het in je hoofd vanzelf wel op orde. Veel succes met alle verstuur- en uitpak- en inpakwerkjes, dat zal best een hele klus zijn met al die lopende projecten. Het blijft heerlijk in blogland om al die nieuwigheden te zien passeren. Ik verheug me al op het eerste deel van de zeeuwse deken! En die unicat ga ik niet teveel bekijken, want hij kijkt weer verleidelijk mijn kant uit :-)
  Liefs, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Voor degene die meebreien aan de Zeeuwse deken en elkaars voortgang willen zien: er is op Ravelry een topic aangemaakt voor de geïnteresseerden http://www.ravelry.com/discuss/samenbreien/3096707/1-25#6 Hoe meer zielen hoe meer vreugd!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...