Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet.

dinsdag 2 augustus 2022

Zomeren

Zo...... dat is gelukkig weer voorbij. Zo goed als. Want ik ben behoorlijk ziek geweest van het C-beestje en ik voel me nog steeds echt moe als ik wat doe. Niks voor mij, dit. Maar ik heb er weinig invloed op... 

Blij ben ik wel dat we morgen weer gewoon open kunnen! Ik ben nog niet helemaal bijwerkt met alle mails en bestellingen, ik verwerk alles zo snel mogelijk. Afgezien van het feit dat ik er ook totaal geen puf voor had, is er op handwerkgebied de afgelopen 10 dagen niets uit mijn handen gekomen. Was ook lastig, met deze handen:


Ideeën heb ik echter genoeg, frustrerend hoor: om een hele week in bed te liggen en te bedenken wat je niet kan 😂. 

Ik vond nog wél een mooi patroon op Ravelry, gratis tot zondag! Het is een Engels patroon van een heerlijk zomer-truitje. En er lijken nog héél veel zomerse dagen aan te komen:

Foto en patroon Feldspar Tee van Hanna Lübben

Van harte welkom dus weer morgen vanaf 9.00 - 17.00 uur! 

 

3 opmerkingen:

  1. Gelukkig, je bent i.i.g. weer boven water! Nu moet je de restanten nog kwijt zien te raken. Van wat ik zo hoor en lees kan dat nog wel even duren. Als je goede raad nodig hebt: begin in 's hemelsnaam niet te snel!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn dat je er weer een beetje bent. Het slijten schijnt idd nog even te duren. Jouw handen willen ook al niet meewerken zie ik. Sterkte met alles hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik miste je al! Maar ik wens je een spoedig volledig herstel, zowel van het virus als van je handen!

    BeantwoordenVerwijderen