Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zaterdag 6 augustus 2022

Colour Pack

Het leuke van de zomer is dat ik jaarlijks zoveel oude bekenden tegenkom. Zeeland is een prima vakantie-provincie of een bestemming voor een dagje weg en zo zie ik elk jaar vaak dezelfde gezichten terug. Het allerleukst is het als er projecten meegenomen worden die af zijn en die ik mag bewonderen of fotograferen. Christel nam vandaag o.a. deze kleurrijke deken mee, ik hou echt van dit soort kleurrijke projecten!


Van een Colourpack Stone Washed en een bolletje of 5 effen (ecru) Scheepjes Stone Washed maakte zij deze vrolijke deken. Uit de meeste bolletjes kon ze 2 grannies haken en ze rangschikte deze een beetje op kleur. Ze gebruikte hiervoor dit patroon. Je kunt de witte randjes uiteraard zo breed maken als je zelf wilt.


Natuurlijk kun je ook restjes gebruiken maar met zo'n colourpack heb je wel gelijk heel veel kleurtjes in niet te grote hoeveelheden. Een heerlijk project voor tussendoor!

Fijn weekend! 


1 opmerking:

  1. Prachtige, vrolijke deken. Leuk dat mensen bij je terugkomen met hun resultaten.

    BeantwoordenVerwijderen