Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet.

donderdag 4 augustus 2022

En nog maar eens Bont!

Toen ik vlak voor het Brei- en Haakfestival het boekje Bont introduceerde had ik wel enthousiasme verwacht. Zelf zag ik 101 mogelijkheden in deze schemaatjes en gelukkig zaken zóveel anderen dat ook! Maar ja, dan nog tijd vinden he?

Vanmorgen bracht een klant een prachtig project mee dat ze had gemaakt naar aanleiding van dit boekje, ik deel het graag met jullie:


Van Schortenbont had ze een stoffen boekje gemaakt, een prachtige Zeeuwse knoop erop. En daarbinnen..........


....bladzijden van fijn borduurlinnen met daarin paneeltjes in kruissteek van de verschillende motiefjes!


Even een euro erbij geleegd om te laten zien hoe fijn het borduurwerk was!


Wat een pareltje, dit! 
Dát bedoelde ik nou met dit boekje 😍..
Helemaal verliefd....


Nu nog een zak tijd vinden. En een zak energie...... want da's nog lang niet terug na een week Corona. Maar dat gaat ook vast weer goed komen. De stofjes, het boekje en de biscornu's met een Zeeuws tintje vind je hier terug in de webshop - en uiteraard in onze winkel.

Morgen ga ik weer op volle kracht vooruit. In de morgen ben ik nog in de winkel, 's middags weer een late dienst. Zaterdag ben ik er weer de hele dag. 


4 opmerkingen:

  1. Rustig aan, hoor! Denk goed aan jezelf( moeilijk, he 😉)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, tijd en zeker voor jou de energie. Wat een prachtig boekje. Daar zit veel liefde in.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie uitwerking van de bontmotiefjes! Compliment aan de maakster.

    BeantwoordenVerwijderen