Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van woensdag, donderdag en vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

(Op vrijdag ben ik er zelf niet.)

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************


woensdag 19 augustus 2015

Droog

Stond ik afgelopen week even helemaal droog - nauwelijks een bol Unicat op voorraad! O, wat zat ik weer te wachten op een doosje... maar ik begrijp natuurlijk ook wel dat leveranciers ook een poosje vakantie willen, en vervoersbedrijven ook op halve kracht werken. Dus zat er niets anders op dan te wachten.....


En ondertussen mocht ik een geweldig mooie sjaal fotograferen van unicat in de kleur Moedig.
Wat een plaatje! Deze sjaal werd gebreid door Marieke Oudman.


Ze gebruikte het patroon Chandelier van Wieke van Keulen, ik blogde er hier al eerder over. Wat een veelzijdig patroon is dit weer, want je kunt zoveel verschillende garens gebruiken voor deze asymmetrische sjaal. Het patroon is bij ons te koop, maar uiteraard ook op de website van Wieke
Het blijft lastig om de kleuren mooi te fotograferen, de sjaal is in werkelijkheid nog veel mooier.Gelukkig werd er vanmiddag weer bezorgd (en er zijn nog 4 bestellingen onderweg met mooie nieuwe herfstkleuren). Even een fotootje om een indruk te krijgen, 's avonds fotograferen is niet geweldig maar ik denk dat de foto een redelijk goede weergave van de kleuren is.Nog meer inspiratie nodig? Ook deze sjaal is gebreid (gemaakt door Leny van Eersel), ze gebruikte de kleur Boerentuin, en het patroon Groovy. Dit patroon kun je kopen via Ravelry.


Supermooie kleur (die me doet denken aan de bramen, frambozen en pruimen in de moestuin!)


Zoooooo, weer inspiratie genoeg voor vandaag!


4 opmerkingen:

 1. Wow,!!!!!! Vooral die laatste is wondermooi ! Ik krijg zin in de herfst als ik er naar kijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi mooi mooi!! Die Groovy is het helemaal. Prachtige combi van kleuren en patroon. Ook heel leuk die knopen in de punten!!
  Ik ben heel benieuwd naar de herfstkleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig, vooral die kleur 'Boerentuin'. Ben er echt helemaal weg van.
  Fijne dag,
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...