Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.00 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Woon je niet in de buurt? Een deel van het assortiment kun je vinden in onze webshop. Uiteraard waarderen wij je aankoop zeer!

Veel plezier op dit blog!

********************************************maandag 24 augustus 2015

Arne en Carlos

Vanmorgen vroeg werd hier al een doosje afgeleverd met de nieuwste sokkenwolletjes van Arne en Carlos. In de bekende Regia-kwaliteit dus een doos vol sokkenplezier!

De kleurtjes komen uit de bollen en dit zijn de nieuwste kleurtjes:


Gebreid ziet dat er zo uit (Forest Colour, de kleur rechtsboven)


en in de relax-stand zo:


De bollen hierboven corresponderen met de gebreide proeflapjes hieronder. Een bol weegt 100 gram, genoeg voor een paar sokken tot maat 46. 420 meter/ 4 draads. Breien op nld 2½ mm, € 7,45 per bol.
En.........zolang de voorraad strekt!
(tot 3 bollen kan ik overigens vacuüm verzenden zodat het nog in een enveloppe past!


PS: denk nou niet dat ik die sokken sinds vanmorgen heb gebreid, dit is een voorbeeld exemplaar, dat gewoon werd bijgeleverd :-)

9 opmerkingen:

 1. Lieve Jeanet,
  wat zijn dat mooie kleurcombinaties!
  Het is moeilijk kiezen....
  Zou je een Island Color voor mij willen reserveren?
  Ik kom er woensdag om :-)
  Lieve groeten, Jo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ga het toch eens leren hoor, sokken breien.
  Ze zien er altijd zo ontzettend mooi uit.
  Fijne avond,
  liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh mooi!!! Lang geleden al weer, dat er een sok op de naalden stond ;) Hoog tijd weer als ik die nieuwe kleurtjes zo zie!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wil wel een bol gardencolor 03760 als ik het goed lees, en als het in een envelop past Jeannet.Mijn adres is: Jeannet Hazelbag, walinxweg 8, 3235 LP Rockanje.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke en vrolijke kleuren! Maar eerst maar eens de laatste sokken netjes van de pennen laten glijden.. ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige wol in vrolijke kleurtjes die ik zeker ga komen bewonderen. Misschien vrijdag al of anders volgende week want we komen van vrijdag een weekje op vakantie in Geersdijk en komen zeker langs dan.
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...