Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

maandag 10 augustus 2015

Achtenveertig

Huh? Ben ik dat? Word ik vandaag écht 48? Acht-en-véértig? Kan een jaar zó snel voorbij gaan?


Ik kom net van school! Gaat het dan steeds sneller als je ietsjepietsje ouder wordt en niet meer piepjong, fris en fruitig bent? Blijkbaar....
Miriam garandeerde me dat ik al 20 jaar geen "strandfiguur" meer heb (kan ik rustig beamen), maar dat hoort blijkbaar bij moeders :-) want het klonk geruststellend.
Met wat rimpels, onderkinnetje, kleine mankementjes, en enkele maatjes meer voel ik me nog best jong. Kan hopelijk nog jaren mee....
In elk geval een heerlijke verjaardag gehad en een jaar om heel dankbaar op terug te kijken (zowel persoonlijk als "zakelijk").


Ik ben verschrikkelijk verwend, lieve cadeautjes, wensen, kaarten en felicitaties gehad. Een prachtige yarnbowl, verschrikkelijk lekkere slagroom truffels (waarover later beslist meer), een heleboel bakblikken en een prachtig kookboek Persiana. Hoewel manlief ontzettend lekker kan koken (en het ook doet) en ik al een aardig potje Iraans kook, is dit boek een geweldige aanvulling en ik ben daar ook heel blij mee.
In Iraanse families is samen eten een hele goede gewoonte, en dit weekend vierden wij mijn verjaardag dan ook met een gezellig tuinfeest met kebab, basmatirijst, tomaten uit de tuin (heerlijk om in de zomer jarig te zijn!)


Een ideetje hoe dat eruit ziet?


Ondertussen geniet ik best van mijn vrije dagen en middagen....

31 opmerkingen:

 1. Van harte gefeliciteerd en nog heel veel fijne steekjesjaren gewenst!
  Zomerse groetjes Anje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Felicitaties voor een blij 'mens' dat door alle druktes en sommige ongemakken heen altijd: "blij dat ik leef" uitstraalt!
  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van harte gefeliciteerd en nog heel veel mooie jaren toegewenst! Vooral met zo weinig mogelijk gezondheidsproblemen, maar wel veel creatieve momenten, gelukkige momenten in het gezin, goede momenten op zakelijk gebied én heel veel gezelligheid!
  Groetjes weer

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Van harte gefeliciteerd! Een gezegend nieuw levensjaar gewenst! Ik hoop nog lang te kunnen genieten van je creatieve ideeen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Van harte proficiat en nog vele goede jaren, samen met je geliefden

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Van harte gefeliciteerd Jeanet.
  Fijn om het zo samen te kunnen vieren.
  Ze hebben je goed verwend.
  Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hartelijk gefeliciteerd Jeanet! 48 is nog jong hoor... en je bent zo oud als je je voelt hè...
  Maar het is wel waar dat de tijd steeds sneller lijkt te gaan. Voor je het weet ben je weer een jaartje ouder!

  grtjs, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Van harte gefeliciteerd! vriendelijke groet, Janny Bijlstra.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je bent nog hartstikke piep...!
  Wij hebben pas in Engeland twee avonden in "The Taste of Persia" gegeten. Zo heerlijk vonden we het.
  Liefs,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Nog een late fijne verjaardag!
  Groetjes Sofie

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Nog net op tijd: van harte geefeliciteerd. Zo te zien heb je een fijne dag gehad als jarig jobje. Gelukkig is een mens zo oud als zij zich voelt en jij voelt je nog lekker jeugdig. Houden zo.

  Geniet van de vrije momenten, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hartelijk gelukgewenst. Nog maar twee jaartjes en dan..................
  Ik wens je nog heel veel langer samen met je dierbaren.

  Nel

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Nog van herte en je bent nog niet eens 50.......Dus piepjong

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hartelijk gefeliciteerd...en hey, wij van der 60er jaren zijn toch wel de beste;-).

  Groetjes Uschi

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Nog van harte gefeliciteerd! Ik ben 9 jaar ouder, dus je kan wel denken hoe het dan voelt ;-) Maar jij bent nog piep Jeanet en hopelijk nog jaaaarrren!! Je had in elk geval een fijne dag en een gezellig feest dat kan je niet meer afgenomen worden.
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Ha ! Een jaar- en maandgenote ! ik word ook 48 , den 23ste ( en ik vind dat een beetje eng, al 48 zeg. Zo voel ik me helemaal niet ) ! Gefeliciteerd hé !

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Gefeliciteerd.
  48 is nog lang geen 50 ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. van harte gefeliciteerd nog met je verjaardag en nog vele jaren met veel creativiteit en weinig lichamelijke gebreken.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. van harte gefeliciteerd nog met je verjaardag en nog vele jaren met veel creativiteit en weinig lichamelijke gebreken.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ook nog een beetje te laat. Nog proficiat en dat er nog maar veel gezonde, gelukkige en creatieve jaren mogen volgen.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...