Welkom op dit blog!

Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien en haken is. Vrijwel elke dag komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien.

Ik verwijs in mijn blog ook naar patronen van particulieren die te koop zijn via verzamelsites zoals Ravelry en Etsy. De patronen zijn soms alleen in het Engels beschikbaar. Deze verkoop ik zelf niet, ik kan ze niet vertalen, ik kan ze ook niet voor anderen bestellen. Ik wil alleen maar tips geven over alles wat mogelijk is op handwerkgebied - breigarens verkoop ik uiteraard wel! Daarvoor kun je altijd langskomen of mailen.

Natuurlijk kun je ons ook altijd bezoeken in onze winkel in Arnemuiden. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 - 17.30 uur en op zaterdag van 9.00 - 16.00 uur.

Veel plezier op dit blog!

**************************************************

woensdag 19 augustus 2015

Te gast bij Omroep Zeeland

Nou, het is wel Media-week :-)
Vandaag was ik te gast bij Omroep Zeeland, in het programma de Zeeuwse Kamer van Martijn Katsman. Met een tas vol breiwerk vertrok ik naar Oost Souburg. Wil je het nog eens na luisteren? Dan kan hier via Soundcloud.

Image result for omroep zeeland

1 opmerking:

  1. Wat een leuke uitzending. Ik heb met genoegen alles beluisterd. Alle dingen die je in de tas mee had, zie ik zo voor me. Prima gedaan..
    Groet Willemien.

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...