Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

zaterdag 19 augustus 2023

Blommig!

Tjonge, wat een plak-dagen. Dit is met recht wat wij "blommig" noemen.  (Zeeuws voor beginners: warm en klef). Niet mijn type weer, maar dat weten jullie al lang 😂. Gisteren haastte ik mij uit een volle winkel naar mijn late dienst en ik ben daar ongeveer gesmolten. De andere helft smolt vannacht, dus ik begon de dag als een plasje. Gelukkig waaide er vandaag een iets ander windje maar blommig bleef het!

Om in stijl te blijven zocht ik een patroontje dat de realiteit met mijn wensen combineert: Een muts/baret voor koude dagen en het blommetje wat de warmte symboliseert:



Het prachtige patroon is van CreaRiet en is te koop (Nederlands en/of Engels) via Ravelry. Wat je nodig hebt is 2 x 50 gram sokkenwol. Als je nu start is het klaar als de herfst begint! En als je de smaak te pakken krijgt, dan maak je ook deze leuke polswarmers erbij!






4 opmerkingen: