Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 2 juli 2024

Landen....

Het heeft even geduurd maar ik ben min of meer geland. Gisteren besteedde ik de dag aan opruimen, spullen wegbrengen, wassen, winkel in orde maken, verwaarloosde tuin opruimen en vooral veel foto's her en der bekijken. Vandaag moest er weer gewoon werk verricht worden!

De abonnement-strengen gingen vandaag op de post. Toen ik postzegels ging kopen kon ik kiezen tussen Willem-Alexander en deze vissen. Het moest zo zijn..... 😀😉!

Ik keutelde wat in de tuin en kocht er nog wat bij. Voor een mooie plant is altijd ruimte....


Zo blij dat er weer een nieuwe bloemenwinkel in de straat is gekomen. Als je toch wol komt kopen, dan ga je - naast het theetje bij Sjokadoo, een broodje van de warme bakker, Zeeuws spek bij de slager - natuurlijk ook even langs bij Celine's Bloemen (op dezelfde plek als de vorige bloemenwinkel). 

Morgen ga ik aan de slag om beetje bij beetje de nieuwe winterbolletjes een plekje te geven. Het betere schuif- en propwerk. Dat is niet 1-2-3 voor elkaar maar elke dag wat. En gelukkig blijven sommige dingen gewoon hetzelfde, ook na een geweldig feest:


Jaaaaa! lekker de administratie!

Morgen is de winkel weer "gewoon" open van 9.00 - 17.00 uur, van harte welkom!

******

Nog ééntje dan? 

Foto Aart van Belzen




7 opmerkingen:

  1. heel herkenbaar, echt landen na alle voorbereidingen 👍🤩

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De laatste foto is Prachtig. Jullie hebben er heel veel werk aan gehad, maar zo te lezen was het echt een heel geslaagd feest.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Fijn dat alles zo goed verlopen is. Succes met alles opruimen en geniet van de herinneringen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie foto van de klederdracht-mensen. Toen even later deze banken helemaal vol zaten met bezoekers werd er door iedereen zo mooi gezongen. Die sing-in was prachtig. Wat mij betreft voor herhaling vatbaar.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Geweldig wat een leuk feest. En prachtige foto’s. Vooral de foto's van al die schitterende klederdrachtkappen in de kerk. Fantastisch.&

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ha, net als vroeger, moeders en kinders zitten in de kerk gescheiden van de mannen

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hartelijk dank voor de vrolijke en enthousiaste verslagen. En voor het (inmiddels ontvangen) sokken-abonnement-wolletje! Is weer prachtig! De mooie postzegels gaan naar een verzamelaar hier in de buurt. Groeten uit Friesland 🖐

    BeantwoordenVerwijderen