Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 16 juli 2024

Geluidloos...!

Vandaag was ik blij iets te kunnen doen waarbij "horen" niet belangrijk was. Het lawaai in mijn bol hindert me vreselijk, mijn evenwicht is maar wankel maar verven kan ook zonder goed gehoor. Bovendien leidt het lekker af! Geen opdrachten, geen limiet of deadline, dus gaan met die banaan....


Ik verfde verschillende sokkenwolletjes. Met zijde en merino, "gewone" sokkenwol en de merino 2ply. En het wordt altijd anders dan ik me had voorgenomen....


Het was vandaag - voor de verandering - uitermate wisselvallig. Zon en buien wisselden zich snel af. Het rek met strengen eindigde in de schuur.




 


Maar we zitten in Zeeland dus natuurlijk komt het zonnetje er nog even bij. Het waait weer lekker dus met wat geluk kunnen de strengen morgen weer naar de winkel! 


We zijn morgen weer open van 9.00 - 17.00 uur, van harte welkom!


2 opmerkingen:

  1. Mooi dat het verven afleiding geeft en je er lol in hebt. Mooie kleuren weer. Fijne dag Liefs Wytske

    BeantwoordenVerwijderen