Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

maandag 4 december 2023

Maya's

Wat later dan gepland maar voor een mooie cake wol is het natuurlijk nooit te laat: een nieuwe doos Maya-taarten zijn vandaag bezorgd. Nu nog een plekje zien te vinden....


Nu het winter is, blijkt zo'n heerlijke warme omslagdoek geen overbodige luxe. Deze grote Mayabollen zijn de wollen versie van Unicat. Op een bol van 400 gram zit 750 meter, ruim voldoende voor een royale gebreide of gehaakte omslagdoek.
Er is ook een mogelijkheid om een nóg grotere bol te bestellen, deze heb ik niet standaard op voorraad.


Ik heb veel verschillende kleuren binnengekregen, van frisvrolijk tot bedektere kleuren. Je vindt ze allemaal nu in de Webshop. Bij je bestelling krijg je standaard het patroon van de gebreide omslagdoek cadeau. Voor dit garen kun je echter ook kiezen voor de Ponchito van Chrizknitz, of deze zijwaarts gebreide omslagdoek van Annelies Baes.Toch liever haken?

************

A.s. Woensdagmorgen is de winkel helaas gesloten! (Ritje oor-deskundige) Vanaf 13.00 uur is de winkel weer geopend!Geen opmerkingen:

Een reactie posten