Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

woensdag 6 december 2023

Herhaling

Een ritje Randstad zorgt weer voor bevestiging: wat ben ik toch een provinciaaltje! Dat wist ik al lang, maar ik ben er echt nog meer van overtuigd dat ik zou wegkwijnen als ik daar moest wonen. 


Ik word niet gelukkig van die eindeloze stroom auto's, vrachtauto's, kriskrassende -tigbaans wegen (Ali rijdt gelukkig!) en overal kantoren, bedrijven, fabrieken, loodsen, huizen, flats in een eindeloze rij vanaf Rotterdam-Zuid tot Rijswijk. Geen idee wanneer het ene ophoudt en het andere begint. Wat een opluchting dan weer als we bij Bergen op Zoom het laatste bochtje naar rechts maken, 10 meter naar beneden zakken en de open luchten van Zeeland zien (écht, het licht is hier anders!).


Oké, het is altijd even rijden als je een second opinion wilt en de provincie uit moet maar voor geen goud ga ik verkassen!


Ik mag weer op herhaling: gehoortesten, bloedafnames, mri-scan en de hele mikmak. Het zal allemaal wel nodig zijn. Ik hoop dat ik ooit van dat eindeloze gebrom in mijn hoofd afkom - of er mee om leer gaan. En het geluid van mijn hartslag 24 uur per dag (het geluid van een aanlopend wiel) in mijn oor wil ik ook wel kwijt. Fijn dat het klopt hoor, dat hart. Maar om daar nou de hele dag zo bewust van te zijn.....

Al met al wel weer een enerverende dag. Vandaag dus ook maar een ideetje in de herhaling:


Vorig jaar blogde ik over deze warme en vrolijke regenboogsokken. Je leest het hier nog eens terug. Het pakketje is nog steeds te bestellen in felle en in pastelkleuren. Je vindt het hier - met korting - in de webshop en uiteraard in de winkel.


Enne, de komende weken mag ik af en toe een hoortoestel niet in mijn oren dragen. Als ik je niet hoor in de winkel, zwaai maar even - we komen er wel uit 😉....
4 opmerkingen:

 1. sterkte.....wat een nare toestand voor je.....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik snap je wel dat je een second opinion wil hebben. Dan moet je idd weer opnieuw door de malle molen. Sterkte en succes hoor.
  Toen onze dochter in Den Haag ging werken vroegen ze gelijk wanneer ze ging verhuis, ze woont nu in Steenbergen, nou nooit zei ze gelijk. Ik snap haar volkomen hoor. Bergen op Zoom is voor mij al prima.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sterkte met je nodige onderzoeken.
  En weer alles wat erbij komt kijken.

  BeantwoordenVerwijderen