Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

vrijdag 8 december 2023

Aftellen

Wat vliegt de tijd toch snel. Op een of andere manier aan het eind van het jaar altijd nóg iets sneller dan in het begin van het jaar. De Sint is het land uit en Kerst komt erin. Dit weekend gaat bij ons ook de kerstboom in tooi (ik moet het niet wagen om dat zonder de kinderen te doen!), ik kocht een toef Mistletoe. We bladeren door Kerstrecepten en hebben voorpret.


Dit is wel een fijne periode. Wel al de gezelligheid en voorpret, maar nog niet de stress van de boodschappen en al dat andere. Eigenlijk moet ik in augustus meer kerstpatronen promoten, dan is er nog tijd om een persoonlijk cadeau te breien of te haken. In december is natuurlijk al weer veel te laat 😂. En dit jaar kom ik helemaal niet tot breien of halen want die hand werkt bepaald nog niet mee. 
Maar ik kom natuurlijk deze maand de leukste dingen tegen, dus bij deze! Zet maar op je to-do-lijstje voor volgend jaar:Het garen wat gebruikt wordt komt overeen met 4-draads sokkenwol. Maar of je dat nog redt voor Kerst? Ik ben altijd wat jaloers op mensen die 's morgens om 7 uur posten dat ze al breien. Dan ben ik nog met héle andere dingen bezig, maar mijn tijd komt vast nog wel een keer.


Het is overigens sowieso leuk om nog eens te snuffelen in de blogs die ik met thema Kerst maakte. Sommige foto's zijn verdwenen, sommige links doen het niet meer maar er is nog genoeg leuks terug te vinden!

Voor wie nog een snel projectje wil maken of een cadeautje zoekt voor een handwerk-liefhebber: morgen is de winkel weer open van 9.00 - 16.00 uur, van harte welkom.1 opmerking:

  1. Ik geniet ook altijd van de kerstperiode en inmiddels staat onze boom al weer 11 dagen en ik bedenk me net dat dan over 3 weken al deze pret en de kerstboom al weer verdwenen zijn uit huis. Deze periode lijkt om te vliegen. Ik vind die col wel super leuk zeg.

    BeantwoordenVerwijderen