Welkom op dit blog! Ik ben Jeanet Jaffari-Schroevers en mijn passie is breien en haken. Voor onze handwerkwinkel kom ik zoveel ideeën en patronen tegen, die kan ik nooit allemaal zelf uitvoeren! Daarom ben ik in 2012 dit blog begonnen - om te laten zien hoe leuk breien én haken is. Regelmatig komt er een item bij, vaak met patroon of links zodat je direct kunt beginnen. Ik probeer voor elk wat wils te zoeken, moeilijk en makkelijk, voor jong en oud, haken en breien. Natuurlijk ben je van harte welkom om onze stenen winkel in Arnemuiden te bezoeken. Openingstijden wo-vrij 9.00-17.00, za 9.00-16.00 uur. Let op: op vrijdag ben ik er zelf niet, Ali neemt de honneurs waar!

dinsdag 5 december 2023

Herkansing!

Het was anderhalve week geleden een echte teleurstelling dat de jaarlijkse winterfair door het slechte weer niet door kon gaan. We maakten er die dag het beste van maar uiteraard waren er ook een heleboel standhouders die hun waar niet aan de man konden brengen. Maar ook daar werd aan gewerkt en morgen is er dus een herkansing:

Ditmaal "gewoon" binnen, geen winters weer dat roet in het eten kan gooien. En uiteraard zijn de gewone winkels ook open. Kom je nog even langs bij onze buur (Bakkerij de Kok), die alwéér een prijs in de wacht sleepte.

Let wel op: Morgenochtend is onze winkel gesloten, in de middag zijn we weer gewoon open!

1 opmerking:

  1. Goedemorgen veel succes zowel met je oren en met de kerstmarkt
    Groeten uit Purmerend

    BeantwoordenVerwijderen