woensdag 21 augustus 2019

Verven

Het was echt weer te lang geleden en ik was blij om de kleurrijke flesjes vorige week weer te kunnen pakken om een paar strengen wol te kunnen verven. De eerste strengen legde ik de winkel en vlogen de deur al weer snel uit. Vanmiddag pas vond ik de tijd om de resterende strengen ook in de webshop te plaatsen. Dat is eigenlijk best een hele klus, omdat ik maar enkel strengen per kleur verf. Fotograferen, foto's bijsnijden, in de webshop plaatsen - het kost aardig wat tijd, maar het staat er weer in!


Ook voor omslagdoek Katharina verfde ik strengen. Ik maakte mooie pakketjes van 3 bijpassende Tweed-strengen. Van al deze combinaties heb ik maar 1 setje - dus écht voor een unieke omslagdoek!


Je vindt de combinaties hier terug. Je hebt 2 strengen nodig voor het binnendeel, 1 voor de rand.



Deze prachtige omslagdoek kun je van heel veel verschillende garens haken. Je gebruikt hetzelfde patroon als van het Avonddoekje. Ga echter met dit patroon niet dikker als sokkengaren (haken op nld 3 of 3½), want anders kun je er gelijk met heel de familie in 😉!


Natuurlijk hebben we heel veel verschillende soorten garens waarmee je dit prachtige exemplaar kunt haken, het is voor mij ondoenlijk om dat allemaal in de webshop te zetten. Kom daar om gerust eens langs om draadjes en kleurtjes te combineren!
Er staan nu 6 combinaties in de webshop en als ze op zijn verven we lekker weer wat nieuws!




2 opmerkingen:

  1. Wat een mooie kleuren.
    Zo mooi dit handgeverfde garen.
    Mijn streng zit in mijn projectbag. Ben er bijna aan toe om mee aan de brei te gaan. Zin in!
    Groet, Ilse

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb zelf ook wel eens een streng geverfd. De techniek is niet moeilijk maar een mooi kleurverloop maken is dat wel. Ik vind het weer hele mooie strengen geworden hoor.

    BeantwoordenVerwijderen