zaterdag 1 juni 2024

Vissenpost

Het is de eerste zaterdag van Juni, 5 jaar lang hield ik op deze dag het Brei- en Haakfestival. Als ik naar buiten kijk, denk ik dat ik absoluut slapeloze nachten zou hebben gehad van het weer. Het is zó koud en er staat zoveel wind. 14 graden is niet echt buiten-brei-weer en als de tent al zou blijven staan, waren alle bolletje wol er zeker uitgewaaid. Vanmorgen sprong hier zowaar de verwarming aan! 

Maar ...áls. Daar hebben we natuurlijk niets aan. De 5 Brei- en Haakfestival is ik heb georganiseerd waren echt super maar ik mis het gepieker en gestress dan weer niet 😁. De winkel is gewoon lekker open en het is prima sokken, truien en vesten-weer! 

Gisteren kwam er nog hele leuke vissenpost binnen die ik graag met jullie deel:


Deze vis is opgepeuzeld! Fiona maakte er een prachtig tafereeltje van: de graatjes van een tunische haaknaald en kabelnaaldjes, het mondje van stekenmarkeerders en in het citroentje zit een rolmaatje. Zó origineel en grappig dit!


Deze geborduurde visjes zijn ook prachtig! De meeste vissen zijn gehaakt of gebreid dus borduursel is zeldzaam 😍. 

En deze prachtige gebreide vis is ook al zo'n mooierd! Gebreid van allerlei restjes, zonder patroon. De restjes passen prachtig bij elkaar.



Je kunt nog meedoen maar de tijd gaat dringen. Je vindt hier nogmaals alles informatie maar de vissen moeten hier op 15 juni echt wel binnen zijn om alles een plekje te kunnen geven in de etalage. 
Op zaterdag 29 juni is het groot feestgroot feest in Arnemuiden en kun je alle vissen bekijken in onze etalage. Ik hou jullie op de hoogte!


4 opmerkingen:

  1. Wat is die verorberde vis van Fiona geweldig zeg. Ook de andere vissen zijn zo mooi. Dat wordt beslist een hele mooie etalage.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtige vissen en wat een originaliteit en creativiteit!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw, dat moet prachtig zijn voor je om steeds die verrassende vissenpost open te maken. Je hebt vast al massa's vissen gekregen. En wat een originele die opgepeuzelde.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat zijn prachtige vissen. Erg orgineel

    BeantwoordenVerwijderen