dinsdag 17 januari 2023

Sunny Tuesday

Wat een verademing om vanmorgen om die stralende zon te zien na al die somberheid en nattigheid. Als ik naar job2 ga, pak ik altijd de fiets maar gisteren was het mij toch net iets te gortig met die aanhoudende regen...... het was het perfecte weertje voor Blue Monday.


Geef mij maar Sunny Tuesdag, het enig blauwe aan deze dag was die stralende lucht! Wat dat zonnetje toch doet.....


Morgen komt in de loop van de dag een lading zomerbolletjes binnen. De zon mag dan wel stralend zijn, de temperatuur blijft de komende tijd gewoon winters! Er is weer een nieuwe voorraad wol binnengekomen voor deze regenboogsokken en die kun je de komende tijd nog goed gebruiken:


Helaas zijn de prijzen van heel wat wolletjes de afgelopen tijd ook omhoog gegaan, maar dit pakket kun je nog even bestellen voor de oude prijs (mét korting)  tot 1 februari 2023!

Deze week start ook de twee-wekelijkse brei- en haakclub weer. De data voor de komende maanden zijn als volgt: 
19 januari, 2 en 16 februari, 2 en 16 maart, 6 en 20 april. De data voor mei en juni houden jullie nog van mij tegoed! We starten weer rond half 8 - half 10, neem je werkje mee en wij zorgen weer voor de koffie en thee, iedereen van harte welkom!





PS: het ziet er echt naar uit dat de Facebook-pagina van Blij dat ik Brei niet meer onder mijn beheer gaat komen. Ik broed nog even op het vervolg....





Geen opmerkingen:

Een reactie posten