woensdag 15 juni 2022

Zomer........

Wat is het opeens zomer! Ik ben niet zo heel erg van de hitte dus ik ben stiekem al een beetje opgelucht als ik zie dat het volgende week weer wat koeler lijkt te worden. Voor een wolwinkel zijn temperaturen boven de 25 graden sowieso niet zo handig maar manlief gedijt dan weer prima. De relatieve rust geeft ruimte voor andere werkzaamheden! Vanmorgen zocht ik bijvoorbeeld nog wat extra winterdraadjes uit, wie weet - misschien gaat iedereen wel aan de wollen trui als de energieprijzen zo blijven stijgen....

En gisteren verwerkte ik wat oogst en dook de tuin in. Tuin is een groot woord voor het terras op het noorden, maar ik heb het wel een beetje verwaarloosd de afgelopen weken. Dus was ik zo'n beetje de hele dag buiten. Geen mail, geen winkel - alleen zon en met de vingers in de grond. Zo fijn!


Het festival ligt nu zo'n 10 dagen achter ons en de "nasleep" is bijna verwerkt. Ik krijg dagelijks vragen over het biscornu-pakketje: de Zeeuwse knoopjes die ik heb besteld komen "de 2e helft van juni binnen" - zodra ze zijn geleverd kan ik de pakketjes compleet maken en zet ik ze in de webshop. Ik hoop dat dat voor 25 juni zal zijn, dan is er nl. de Visserijdag in Arnemuiden. 

Hoewel ik soms verzucht dat ik even niet aan haken of breien wil denken, gaat het bij mij wel helemaal kriebelen als ik de nieuwe Onesiegurumi-patroontjes van Sascha zie. Kleine projectjes met een groot knuffel-gehalte!


Deze doddige hamstertjes zijn onweerstaanbaar!


En dit schildpadje ook:Beide patronen zijn verkrijgbaar via de webshop van Sascha en ook in onze stenen winkel. De dikte van je garen bepaalt hoe groot je knuffeltjes worden. En garens? Die hebben we genoeg!


1 opmerking:

  1. Heerlijk hè om buiten bezig te zijn. Met deze energie prijzen zijn warme truien en dekens wel handig ja. Sterkte met de temperatuur van de komende dagen.

    BeantwoordenVerwijderen