zaterdag 11 juni 2022

Normaal.......

Nou, een week ná het festival draaien we langzamerhand weer als "normaal". Nu is dat ook een relatief begrip maar na mijn eerste avonddienst gisteren was het weer als vanouds (= best pittig 😁). Hoewel ik het natuurlijk niet wil toegeven, voel ik ook wel dat ik geen 20 meer ben... (van binnen wel, hè? Maar dat lijf...)

De zomer staat voor de deur! Natuurlijk blijven we handwerken (stilstaan is geen optie), maar soms ligt de focus ook even ergens anders. Aardbeien, kersen en andere oogst moet verwerkt worden en ik hoop ook nog wat uurtjes te kunnen genieten in de tuin.

Ik neem zelf een hele kleine handwerkpauze. Noodgedwongen maar verwacht, elk jaar hetzelfde 😂 (dus het gaat weer over!):

En áls ik het toch niet laten kan, dan wordt het iets met katoen wat niet zo hapert aan de velletjes. Zoals deze Beverlee Tee:

Foto's en patroon: Peppergoose Design


Ik geloof dat ik dit patroon al eens eerder heb gelinkt maar ik kon het ook niet meer terugvinden in al die duizenden berichtjes. Het is gehaakt met dunne katoen zoals Cotton 8, Sunkissed (beide op voorraad in de winkel). De bovenste is gemaakt met Scheepjes Skies, een garen wat erg mooi was maar wat ik toch niet meer wil verkopen omdat het ontzettend snel verkleurde. Maar alternatieven dus genoeg!

Fijn weekend!

2 opmerkingen:

  1. Gelijk heb je genieten van de tuin moet je echt doen, zeker bij die prachtige rozenstruik. Zijn de kersen al goed bij jullie, lekker hoor. Met stoffen handschoenen is het ook niet lekker handwerken. Sterkte met de handen, je zult al wel van alles hebben geprobeerd aan smeerseltjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je moet ook af en toe aan jezelf denken Jeanet! De wereld vergaat niet als je pauze neemt en lekker van je tuin geniet en het werk en de wolletjes en het fruit gaan niet lopen, die zijn er morgen ook nog! Verzorg je handen nu maar eerst goed!

    BeantwoordenVerwijderen