donderdag 4 april 2024

Noro Kompeito

Vorige week liet ik het al even zien maar nu in de spotlights: Noro Kompeito!

Toen ik het proeflapje van de vertegenwoordiger in mijn handen kreeg, was ik meteen verliefd. Héél gevaarlijk, die lapjes. Want de mooie kleuren met een spikkeltje én de zachtheid van dit draadje maakten uiteraard dat ik dit niet voorbij kon laten gaan. Jammer dat je niet voelen kan via een schermpje!



Samenstelling:  35% katoen, 35% Silk, 30% Polyamide, breien op nld 3½-4½. De bollen zijn groot, 150 gram - 450 meter. Voor een truitje zonder of met korte mouw heb je maar 2 bollen nodig van dit heerlijke, luxe garen! Niet goedkoop, wel prachtig, zacht en luxe!

De kleuren staan in de webshop. Het patroon van onderstaand leuke truitje is beschreven in het Engels, en is bij ons verkrijgbaar:













3 opmerkingen:

  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oooooo wat een mooi draadje. En als ik dan leed dat het een zacht garen is dan denk ik toch...zal ik wel of niet. Ik heb nog zoveel te doen en liggen. Maaaar......misschien toch wel 🤪😉😄

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Sentien De witte5 april 2024 om 17:18

    Ik vind het prachtig en ben er dat truitje mee aan het breien van het plaatje in de blog en het voelt zo zacht als het er uitziet.

    BeantwoordenVerwijderen