donderdag 25 mei 2023

Celeste

Na een vakantie duurt het niet zo lang voor je weer met beide benen op de grond staat 😁. De was, de mailbox, de rekeningen, de boodschappen, het koele weer - in no time ben je weer "thuis". En het is prima! Morgen ga ik ook weer aan de slag bij job2. Mijn hand is nog gevoelig maar verder goed genezen, aan de slag maar weer... morgen heb ik een vroege dienst - Ali is in de winkel en ik ben er weer na half 4.

Het lijkt er op dat de komende weken het zonnetje de overhand gaat krijgen en de temperatuur nu ook lente-achtig gaat worden. Tijd voor een zomers topje!


Het luchtige truitje is gebreid van LangYarns Celeste. Dat is een zomers, gemêleerd draadje van katoen met subtiele lurex. Dit bovenstaand truitje is gebreid met extra omslagen in een golfjespatroon. Voor maat je S/M heb je maar 4 bolletjes nodig, maatje L/XL 5.
Er is een patronenboekje,  punto 52 met 9 hele leuke, zomerse breipatronen.



80% katoen en 20% Polyester
naald dikte 3 -3,5 mm
1 bol is 50 gram/ca 200 meter
Stekenverhouding 25 st x 33 nld.





Je vindt de bolletjes en het patronenboekje in onze webshop en uiteraard in onze winkel waar je ook het bovenste modelletje in het echt kunt bewonderen. Op de website van Lang kun je het garen en de modellen ook nog terugvinden.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten