woensdag 25 januari 2023

Lentekriebels!

Al eerder vertelde ik dat mijn twee verschillende jobs nogal uitersten zijn. Ben je eerst in het verpleeghuis  drie dagen bezig met terminale zorg - naast de zorg voor de andere bewoners - een dag later buig je je in de wolwinkel over kwesties als "beige of nog iets meer beige voor een babydekentje dat moet passen bij een kinderwagen die nog niet geleverd is". Echt twee werelden, waarbij het soms best ontspannend kan zijn om je over dit soort onbenulligheden/onschuldigheden te buigen. Er is overal een tijd voor, toch?

Het op weg helpen van klanten met hun creatieve uitspattingen maakt me echt blij. En terwijl het buiten guur en waterkoud is, druppelen hier heerlijk zachter zomerbolletjes binnen met kleuren als "" First Greens", "More Sun" en "Spring Poppies". Heerlijk, die eerste lentekriebels!


Vandaag arriveerde een flinke lading katoenen sokkengaren met subtiele lentespikkeltjes erop. Dit garen is heerlijk zacht, prima geschikt voor lente-sokken maar zeker ook voor truitjes en zachte sjaals!

Ik zette ze allemaal in de webshop, samen met nieuwe kleuren Regia en Lang Supersoxx. 




Ook de prachtige kleuren van de nieuwe Lang Footprints zette ik in de webshop! Dit prachtige fanatsiegaren is een mix van katoen, wol en polyamide. Geschikt voor sokken maar kijk nou eens naar die kleurtjes (én kom eens voelen!). Dit garen leent zich natuurlijk ook prima voor truitjes, babysokjes en truitjes, omslagdoeken en nog veel meer.....




1 opmerking:

  1. Mooi garen. Grappige sokken kun je er meemaken. Of uets anders natuurlijk.

    BeantwoordenVerwijderen