zaterdag 2 juli 2022

Zigzaggen...

Het is weer zover! Ik loop zigzaggend door het huis en de winkel en vice versa (fijn om naast de winkel te wonen...) omdat ik niet weet wat ik eerst moet gaan doen. Er is even te veel binnen een te kort tijdsbestek wat echt áf moet. Ik pak alles vast, laat het ook weer liggen, draai een rondje en besluit toch maar eerst wat anders te doen...


Dit kan hier zo niet blijven staan, natuurlijk! Manlief wordt er niet vrolijk van 😉 en de bolletjes schreeuwen om in de kast gelegd te worden. Gelukkig heb ik de prachtige boeken al wel uit de dozen getoverd, en snuffelen in de dozen mag ook altijd!


Dan moet ik nodig nieuwe pakketjes gaan maken voor de Biscornu's, een stofzuiger door de winkel zou ook niet verkeerd zijn na het dempen van de glasvezel-gracht. We hebben het nog even niet over de kwartaal-administratie want de Belastingdienst wacht niet en zo weet ik nog wel wat dingetjes...

Maar ik begin vandaag met het inpakken en verzenden van de strengetjes van het Handgeverfde Garen-abonnement, het komt er aan!


Passend bij mijn zigzaggende gedraal past de nieuwe deken van Jellina! Weer helemaal een Jellina-ontwerp: grafisch, strak en optimaal gebruik makend van een leuke haaktechniek (hoewel ik dat frivole uitstapje naar de Beatrix-deken ook helemaal geweldig vond):


Je koopt het patroon direct bij Jellina of via Ravelry. De deken is gehaakt met Scheepjes Stone Washed maar ik zie het ook wel voor me met 2 bollen unicat, gecombineerd met bijv. Cotton 8 als effen kleur... (nee, niet aan denken, éérst al dat andere!)


Ik ga koffie zetten.....
De winkel is vandaag open tot 16.00 uur, van harte welkom!

3 opmerkingen:

  1. Ohoh lukt het je nog om je hoofd erbij te houden? Maak een lijstje volgens de prioriteit wat eerst moet gebeuren en streep door. Prachtige zigzagdeken!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. creatieshaken-ria4 juli 2022 om 19:53

    Het is weer erg veel wat er moet gebeuren stap voor stap dan komt het wel goed.
    Mooie boeken.

    BeantwoordenVerwijderen